Do folii to proponuję użyć szukaj a tak na marginesie to wybrać się do papierniczego i kupić okładkę do bindowania za 0,50 pln i zrobisz sobie czerwonej folii do 7 liczników.
Co do podświetlenia nawiewów to żeby świeciło to w jakiś sensowny sposób to należy zdecydowanie zastosować neon. na mojej stronie znajdziecie zdjęcia jak wygląda to u mnie.
Ponieważ jest to post na technicznym nie będę pisał że nadal mam takie zestawy na sprzedaż 
 [ Dodano: Wto Lis 29, 2005 7:55 am ]

[ Dodano: Wto Lis 29, 2005 7:55 am ]
Corvax pisze:BiZiCz pisze:Naprawde świetny efekt końcowy. Cała instrukcja jest dość przejrzysta, szkoda że po niemiecku, ale dla chcącego nic trudnego. 
Wcale nie jest taki swietny jak by sie mogło wydawać - tam gdzie są diody cyfry świeca jaśniej niz w innych miejscach - ćwiczyłem ten patent swego czasu i szkoda zachodu - chyba że się to opracuje na wzór MK4 - ale na kombinacje jest tam mało miejsca.

Moje zdanie jest dokładnie takie samo, dlatego poszedłem w stronę zegarów UV a nie kombinowania od spodu. Ze względy na ograniczoną ilość miejsca, dużą ilość pracy i efekt końcowy nie do końca zadawalający wolałem odpuścić ten pomysł.