Montaż HID

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

UcHO
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: UcHO » pn sty 28, 2008 23:37

golfir pisze:a skad wiesz biznesmenie ile moj kosztował ale zostawie to bez komentarza okresliłes sie sam :green_fuck: :ass: :rotfl: :panna:
chlopie Ty wyjechales ze mnie nie stac, zajrzyj w skarpete to moze znajdziesz na cos porzadnego
bo watpie abys mial zestaw helli a ja przypadkowo taki posiadam :green_fuck:

golfir
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: golfir » pn sty 28, 2008 23:38

jeszcze powiedz ze gotowy hid i leze :rotfl:

UcHO
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: UcHO » pn sty 28, 2008 23:44

golfir pisze:jeszcze powiedz ze gotowy hid i leze :rotfl:
to co moze Ci zdjecia pokazac :jezor:
a co to za problem kupic przetwornice helli + zarniki d2s i wszystko wlozyc w lampy soczewkowe helli? aha cena? zapomnialem? moze i w Twoim wypadku jest to niewyobrazalne i nieosiagalne

golfir
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: golfir » wt sty 29, 2008 07:25

to wiadomo ze hella robi zarniki i przetwornicy myslałem ze mowisz o całym zestawi hid w pudełku

DjMantis
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: DjMantis » wt sty 29, 2008 12:04

nie potrzebne posty wymieniacie.
Ja Ci pomoge kolego bo widze ze nikt sie nie kwapi
ja walsnie ok tygodnia temu zakladalem hidy i jestem bardzo zadowolony. specjalnie dawalem koledze samochod i mijalismy sie kilka razy bo chjcailem sprawdzic na wlasnych oczach czy faktycznie razi inny kierowcow,. narazie eszcze nikt dlugimi mi nie dal ze go oslepiam choc siwatlo w niektrym momentach swieci gdzie popadnie ale to lekkie odbicie.

co do montazy to musisz wywiercic w dekielkach dziury. - ja zrobilem to takim wiertlem sciernym taka nakladka szlifirska w ksztalcie stozka...
przekladas kable ale pozniej jest wiekszy problem :) gdzie przykrecic przetwornice:)
ja rowniez przykrecilem dod tego ww. dekielka - ledwo sie zmiescil ale dalem rade. mowie o dekielku z od strony pasazera od keirowcy przymocowalem do akumulatora- troche prowizorka ale trzyba sie bardzo dobrze zero problemow :)
milej zabawy i powodzenia.
POZDRAWIAM
Daniel

Awatar użytkownika
rnav_piwi
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: rnav_piwi » wt sty 29, 2008 15:18

Dzięki za pomoc i wsparcie Chłopaki :)
Lewą stronę już całkiem skończyłem, a przetwornicę przykleiłem do obudowy akumulatora bardzo mocną taśmą dwustronną i fajnie się trzyma. Prześlę później zdjęcia jak to wygląda.
A po zmierzchu może uda mi się zrobić jakieś fajne zdjęcia jak to świeci, ale już teraz mogę powiedzieć że zestawik świeci masakrycznie.. :)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”