[MK3] pisk po puszczaniu hamulcow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] pisk po puszczaniu hamulcow
witam mam problem jak mi sie wydaje z hamulcami otoz jak puszczam hamulec czy nozny czy reczny slychac pisk jakby linki tylnych hamulcow jak to usunac za pomoc serdecznie dziekuje

Ostatnio zmieniony ndz sie 20, 2006 11:17 przez BRZOZA, łącznie zmieniany 1 raz.

- felicjator
- Ma gadane 
- Kontakt:
Mu po 3 miechach od przeczyszczenia bebnów i szczęk pisk znowu powrócił...ak masz bebny to prawdopodobnie szczeka ociera o obudowe bebna, ta do ktorej przykrecony jest cylinderek. wystarczy zdjac beben i posmarowac w miejscu ocierania. tak jak zrobilem i poki co cisza od dluzszego czasu.
						HE HE chyba kazda 3ka tak maRonnie pisze:Tez to miałem. Smarowałem raz i było dobrze.....2 tygodnieJakiś czas temu akurat byłem u mechanika i powiedziałem mu o tym. Popsikał jakimś miedzianym smarem (kolor miedziany) i juz prawie dwa miesiące nie piszczy

Ronnie
 kiedys sobie stoje w korku na 3 pasmowej drodze w Łodzi, noga na hamulcu i nagle słysze pisk, i strach, co jest, ja trzymam hamulec a samochod mi leci??
 kiedys sobie stoje w korku na 3 pasmowej drodze w Łodzi, noga na hamulcu i nagle słysze pisk, i strach, co jest, ja trzymam hamulec a samochod mi leci??  ale nie
 ale nie  to byla trojeczka, ktora obok mnie stala
 to byla trojeczka, ktora obok mnie stala  troche sie wtedy wystraszylem
 troche sie wtedy wystraszylem 
Dobra, mniejsza o to, słuchajcie, pokazcie schemat/zdjecie co trzeba nasmarowac?? Bardzo prosze!!!
pozdr
- leniwiec76
- Nowicjusz 
- Kontakt: