o jakies 5 10 cm Niewiecie czym to moze byc spowodowane.
  o jakies 5 10 cm Niewiecie czym to moze byc spowodowane. Dodam ze stalo sie to po tym jak autem jechalo piec osob
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

bedzie sie bujał w gumie u góry , bo mowisz o tej na która nakłada sie poduszeczke tak ? to ma byc scisniete z góry do pewnego momentu , a bez tj tuleji jest za mocnomumins pisze:Pytanie czy moze tak byc? i czy ta tuleja jest jakos super ważna?
 wypadaałoby to jednak załozyc
 wypadaałoby to jednak załozyc  zajrzyj na jakis szrot, moze uda Ci si to znalezc
 zajrzyj na jakis szrot, moze uda Ci si to znalezc 

no to o tym samym myslalemmumins pisze:Chodzi mi dokładnie o tą " rurke dystansową" na rysunku powyzej:)
 tak jak mowie,  amor bedzie sie bujal w dziurze od gumy
 tak jak mowie,  amor bedzie sie bujal w dziurze od gumy  wprawdzie jak sie go przykrci z góry to moze nie bedzie latał
 wprawdzie jak sie go przykrci z góry to moze nie bedzie latał  ale po cos ta tuleja jest
 ale po cos ta tuleja jest  miedzy innymi po do zeby guma miala wslasciwi kształt
 miedzy innymi po do zeby guma miala wslasciwi kształt  IMO
  IMO

Z wkładaniem jeszcze mniej problemu bo o 60mm krótsze, hehe
 Z wkładaniem jeszcze mniej problemu bo o 60mm krótsze, hehe 
To tak jak u mnieguti pisze:żyto, moje auto jeszcze nigdy sciagacza nie widziało do sprezyn
caaałe zycie na glebie
 hehe ale od gleby popekala mi w srodku podsufitka o gory na rogach miedzy szybrem a dzwiami
  hehe ale od gleby popekala mi w srodku podsufitka o gory na rogach miedzy szybrem a dzwiami   i sie zastanawiam czy moze nie kupic jakiejs rozporki,choc po zakretach nie latam,no czasem moze jak palma odbije polece ze tylne kolo w gorze
  i sie zastanawiam czy moze nie kupic jakiejs rozporki,choc po zakretach nie latam,no czasem moze jak palma odbije polece ze tylne kolo w gorze   a mam twardo jak cholera,normalnie taczka, wlasnie doszly amory, ide zakladac
  a mam twardo jak cholera,normalnie taczka, wlasnie doszly amory, ide zakladac  

pawelekk24 pisze:ma ktos pomysl jak odkrecic amortyzator przedni mam zjechany w srodku otwor na imbus i obmyka sie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 73 gości