wymienilem czujnik temp, termostat i dolalem plynu ale dalej tak jest( nawet jak nawiew na zimny i 0) ze nagrzewa sie dosc wolno(tak wiem zima
 ) ale wd wskazowki niedochodzi na 90 tylko zatrzymuje sie kawalek przed. na jakis 80-85.  Wkurza mnie to strasznie
 ) ale wd wskazowki niedochodzi na 90 tylko zatrzymuje sie kawalek przed. na jakis 80-85.  Wkurza mnie to strasznie   sprawdzalem waz od chlodnicy niby jest zimny i dop przy tych temp powoli termostat puszcza. Wentylatory sie nie wlaczaja,
 sprawdzalem waz od chlodnicy niby jest zimny i dop przy tych temp powoli termostat puszcza. Wentylatory sie nie wlaczaja,Wina czujnika? Jezeli nie to gdzie jeszcze moze byc przyczyna tego ze wskazowka nie jest na 90st?
pozdrawiam

nie wiem czy to źle ;P ? Mi sie wydawało ze nie jest to problemem, ale przyłacze sie do tematu..
 nie wiem czy to źle ;P ? Mi sie wydawało ze nie jest to problemem, ale przyłacze sie do tematu..  a czo to zle? no pewnie cos tam wiecej pali skoro jest niedogrzany, ale pytanie czemu
 a czo to zle? no pewnie cos tam wiecej pali skoro jest niedogrzany, ale pytanie czemu 

wiem to co nieco akurat
 wiem to co nieco akurat