mk3 ubytki plynu chlodniczego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mk3 ubytki plynu chlodniczego
witam i mam maly problem ubywa plynu chlodniczego i nie bardzo wiem z kad
tzn zalatalem a raczej zaspawalem (mechanik) rurke metalowa i nadal spiepsza a bylo ok zrobione i sie zastanawiem czy sa jakeis w golfach miejsca co lubia sie popsuc a i pytanie co sie dzieje ja sie jedzie a plynu chlodniczego jest malo pozdrawiam
-
krzysiek1980
- Mały gagatek

płyn
Ja tez mam podobny problem w swoim mk3 gti tez mi gdzies płyn s.......dala no i tez nie wiem zabardzo gdzie tego szukac bo jak patrzalem to wszedzie jest sucho
-
calvin77
Mam to samo, też mi ubywało płynu, nie wiedzailem skad cieknie az do dzisiaj, pojechałem do mechanika i okazało sie ze pompa wodna is dead, no i koszta teraz ladne.
Wie ktoś może ile taka pompa mozę kosztować i jakiej firmy najleopiej kupic ze by nie był badziew ale zeby znowu nie byla za droga, wiadomo czasy mamy cieżkie?
Z gory dzieki za odpowiedz
Wie ktoś może ile taka pompa mozę kosztować i jakiej firmy najleopiej kupic ze by nie był badziew ale zeby znowu nie byla za droga, wiadomo czasy mamy cieżkie?
So run in, grab the money, later on, you and I can flow...
pompa wodna do vw powinna sie zamknac w 130zl.brat kupowal ostatnio do forda scorpio i zaplacil 168zl.a wiadomo ze fordy to wynalazki.LOrd pisze:Mam to samo, też mi ubywało płynu, nie wiedzailem skad cieknie az do dzisiaj, pojechałem do mechanika i okazało sie ze pompa wodna is dead, no i koszta teraz ladne.
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
kup proszek do chlodnic to ci zakleji i nie bedziesz musial dolewac .malo ci leci powinno pomocThor pisze:hehe. mnie tez ubywa... kapie lekko z chlodnicy... jak stoje w korku to paruje z pod klapy
Zaklejac nie ma co. Wymieniac chlodnicy sie nie werci. Wyliczylem ze dolewajac 0,5l / miesiac.. lepiej dolewac niz wymieniac chlodnice
Pozdrowionka
T.
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r