Dzieki wielkie za pomoc

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

dodam ze po skasowaniu ciągle się to pojawiało....
 dodam ze po skasowaniu ciągle się to pojawiało....

czyli ten dziwny dźwięk wydobywał się z niej. Dmuchawa na chłodnicy tez mi się już co 5 sekund nie włącza oraz temperatura oleju podczas pracy spadła o ponad 10 stopni...
 czyli ten dziwny dźwięk wydobywał się z niej. Dmuchawa na chłodnicy tez mi się już co 5 sekund nie włącza oraz temperatura oleju podczas pracy spadła o ponad 10 stopni... teraz to jakieś 94 stopnie a nie 110. Problem z ogrzewaniem niestety nadal pozostał ale to chyba faktycznie przez ta gąbkę bo mnóstwo mi jaj z nawiewu wylatuje, a rury do nagrzewnicy są gorące.
 teraz to jakieś 94 stopnie a nie 110. Problem z ogrzewaniem niestety nadal pozostał ale to chyba faktycznie przez ta gąbkę bo mnóstwo mi jaj z nawiewu wylatuje, a rury do nagrzewnicy są gorące.
 ale za ogrzewanie się jeszcze nie brałem i trochę martwi mnie ilość tej pracy
 ale za ogrzewanie się jeszcze nie brałem i trochę martwi mnie ilość tej pracy 

zajęło mi to zaledwie niecałe 10h no ale robiłem to pierwszy raz
 zajęło mi to zaledwie niecałe 10h no ale robiłem to pierwszy raz  niestety bez zdjęcia deski nie było mowy żeby się tam dostać.. klapka od ogrzewania była już zupełnie goła.
 niestety bez zdjęcia deski nie było mowy żeby się tam dostać.. klapka od ogrzewania była już zupełnie goła.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości