JBL GTO 6000 - 1100W

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
M.KOWAL
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 95
Rejestracja: śr sie 19, 2009 09:36
Lokalizacja: Gliwice
Kontakt:

JBL GTO 6000 - 1100W

Post autor: M.KOWAL » śr lis 27, 2013 22:22

Witam.
Mam taki problem, dostałem wzmacniacz (od siostry), w jej golfie działał, dziś chciałem go podłączyć do siebie i nic.
Podłączyłem Chinche
Mase
Kabel sterujący do kabla z radia od ANTEY i coś tam...
Kabel zasilający do akumulatora ( do radia tez próbowałem do niebiesko-białego kabla)

i nic.. nawet nie świeci się dioda "power"

Ktoś wie co moze być grane?


Zapraszam do oglądania i komentowania mojego Golfa II
viewtopic.php?f=87&t=529452

Oglądaj ciekawe VAG'i , Najlepsze projekty z całego świata:

https://www.facebook.com/DobryVAG

Awatar użytkownika
powalla
_
_
Posty: 3729
Rejestracja: wt sty 10, 2006 19:43
Lokalizacja: Mikołów

JBL GTO 6000 - 1100W

Post autor: powalla » śr lis 27, 2013 22:42

To są raptem 3 kabelki ... mierzyłeś czy jest napięcie na zaciskach wzmacniacza po jego podpięciu?



Awatar użytkownika
M.KOWAL
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 95
Rejestracja: śr sie 19, 2009 09:36
Lokalizacja: Gliwice
Kontakt:

JBL GTO 6000 - 1100W

Post autor: M.KOWAL » czw lis 28, 2013 23:23

Dziś sprawdziłem wszystko, okazało się że masa była za słaba, znalazłem inna, śrubę od karoserii i wszystko pięknie gra.
Dzięki za odp :)


Zapraszam do oglądania i komentowania mojego Golfa II
viewtopic.php?f=87&t=529452

Oglądaj ciekawe VAG'i , Najlepsze projekty z całego świata:

https://www.facebook.com/DobryVAG

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości