problem z DSP nokia

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
djtom
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 32091
Rejestracja: wt sty 10, 2006 14:51
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: djtom » sob kwie 03, 2010 12:42

:panna:

podjedz z tym gdzieś do najbliższego car-audio, bo widze ze sam tylko jeszcze bardziej mozesz popsuć. Ja już więcej radził nic nie będę bo potem wyjdzie że przeze mnie instalacja spalona.


Nocne Mary Squad :partyman:
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję. :prayer:

Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

Awatar użytkownika
morfeusz86r
Forum Master
Forum Master
Posty: 1234
Rejestracja: śr sty 02, 2008 16:58

Post autor: morfeusz86r » sob kwie 03, 2010 16:05

:crazy:
chłopie masz 22 lata. pomyśl troche, czytaj ze zrozumieniem



Splo
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 115
Rejestracja: pt wrz 01, 2006 07:59
Lokalizacja: Kolbuszowa
Kontakt:

Post autor: Splo » śr kwie 07, 2010 17:10

zrobiłem tak jak pisaliście lecz jak podłączam do tego pinu 12v to sie tylko podświetlenie panela procesora włącza


Pzdr ;]

Awatar użytkownika
djtom
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 32091
Rejestracja: wt sty 10, 2006 14:51
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: djtom » śr kwie 07, 2010 18:14

czyli podmień prosesor dźwięku z tyłu suba.


Nocne Mary Squad :partyman:
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję. :prayer:

Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

Awatar użytkownika
morfeusz86r
Forum Master
Forum Master
Posty: 1234
Rejestracja: śr sty 02, 2008 16:58

Post autor: morfeusz86r » śr kwie 07, 2010 18:36

uderz do kolegi golfer_1984 może ci udostępni subwoofer na podmiane dla sprawdzenia



ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości