Napewnoo pojawie sie za rok

.
 .

na to on, ze wystaje
 na to on, ze wystaje  no to ja ze nie! no to on prosze otworzyc maske
 no to ja ze nie! no to on prosze otworzyc maske  to otwieram
 to otwieram
 otwieram bagaznik, caly zawalony gratami
 otwieram bagaznik, caly zawalony gratami  
  no to patrze na niego, na szczescie otwiera zeszyt i notuje
 no to patrze na niego, na szczescie otwiera zeszyt i notuje  na koniec moja gadka: panie wladzo, po co wy tak robicie? ludzie maja swoja pasje, wracaja ze zlotu, niech pan popatrzy - nowe opony, auto sprawne. no i co sie zlego dzieje ze kola troche wystaja? a po ulicach tyle trupów starych jezdzi i im nic nie robicie
 na koniec moja gadka: panie wladzo, po co wy tak robicie? ludzie maja swoja pasje, wracaja ze zlotu, niech pan popatrzy - nowe opony, auto sprawne. no i co sie zlego dzieje ze kola troche wystaja? a po ulicach tyle trupów starych jezdzi i im nic nie robicie  poza tym tym autem sie nie da szybko jezdzic wiec tak sobie pyrkamy do krakowa powoli
  poza tym tym autem sie nie da szybko jezdzic wiec tak sobie pyrkamy do krakowa powoli  a on do nas: w sumie to wolno jedziecie bo godzine temu was w rzeszowie widzialem a dopiero tu jestescie
 a on do nas: w sumie to wolno jedziecie bo godzine temu was w rzeszowie widzialem a dopiero tu jestescie  nie chcialem mu mowic ze 30 min stalismy na stacji i jedlismy
 nie chcialem mu mowic ze 30 min stalismy na stacji i jedlismy 

Oby jak najmniej takich sytuacji !!
 Oby jak najmniej takich sytuacji !!  
 Słońce mnie z deka spaliło, ale atmosfera i ludzie byli niesamowici
 Słońce mnie z deka spaliło, ale atmosfera i ludzie byli niesamowici 

http://www.vag-podkarpacie.pl/viewtopic.php?t=6927" onclick="window.open(this.href);return false;Mack. pisze:
jakis temat na forum z trójką? nieźle upchnięte ZW1
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości