" onclick="window.open(this.href);return false;
 " onclick="window.open(this.href);return false;eRki na youtube - nasze i nie tylko video
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
eRki na youtube - nasze i nie tylko video
Coś znalazłem jakiś znajomy golf  " onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;www.proturbo.com.pl
Jest i Jarek  Moc jest, ale maska mu się podnosi więc pupa
 Moc jest, ale maska mu się podnosi więc pupa 

2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Polataliśmy dzisiaj mimo niesprzyjających warunków pogodowych z Rybakiem i muszę przyznać, że Rka jest teraz jak pocisk :]
1. " onclick="window.open(this.href);return false; Rollka od 60 do 235 km/h Golf R20 2.0T 430 KM 2 osoby na pokładzie vs Golf V GTI 2.0T 200 KM 1 osoba. Myślę że komentarz zbędny
2. " onclick="window.open(this.href);return false; Taka sama rollka ale z pokładu Golfa V GTI 2.0T 200 KM vs R20 2.0T 430 KM.
3. " onclick="window.open(this.href);return false; Sprint 0-235 km/h w 2 osoby, problemy z trakcją z powodu deszczu ale i tak daje radę =]
Fajna była też droga do domu gdy w lusterku pojawiła się najnowsza S klasa i chciała popędzić Rkę........ krótka próba sił zbrojnych i efekt końcowy taki, że Golfem jechaliśmy 80 km/h, wszystkie pasy wolne a Ska 70 km/h grzecznie za nami całą drogę
pzdr

1. " onclick="window.open(this.href);return false; Rollka od 60 do 235 km/h Golf R20 2.0T 430 KM 2 osoby na pokładzie vs Golf V GTI 2.0T 200 KM 1 osoba. Myślę że komentarz zbędny

2. " onclick="window.open(this.href);return false; Taka sama rollka ale z pokładu Golfa V GTI 2.0T 200 KM vs R20 2.0T 430 KM.
3. " onclick="window.open(this.href);return false; Sprint 0-235 km/h w 2 osoby, problemy z trakcją z powodu deszczu ale i tak daje radę =]
Fajna była też droga do domu gdy w lusterku pojawiła się najnowsza S klasa i chciała popędzić Rkę........ krótka próba sił zbrojnych i efekt końcowy taki, że Golfem jechaliśmy 80 km/h, wszystkie pasy wolne a Ska 70 km/h grzecznie za nami całą drogę

pzdr
Audi A3 2.0TQ 250 KM i 384 Nm by TuneUp Gdańsk
						Re: eRki na youtube - nasze i nie tylko video
To jeszcze ja dorzuce swoje 3 grosze na temat erki Jarka:
Miałem przyjemność a raczej strach prowadzić to cudo i stwierdzam nic nie można powiedzieć poza tym że mi dupę urwało.
Zero lagu, dobra trakcja nawet na mokrym i niedogrzanych zimówkach 225, program dsg cud miód a przyspieszenie kopie w plecy jak dziki koń

Miałem przyjemność a raczej strach prowadzić to cudo i stwierdzam nic nie można powiedzieć poza tym że mi dupę urwało.
Zero lagu, dobra trakcja nawet na mokrym i niedogrzanych zimówkach 225, program dsg cud miód a przyspieszenie kopie w plecy jak dziki koń

Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Trakcja była,ale nie przy starcie z lunch controlakorzen88 pisze: dobra trakcja nawet na mokrym
 Miło było Cię poznać Olo
 Miło było Cię poznać Olo 
Ja dawałem buta z jedynki z 40km/h wtedy trakcja była, zresztą jak ktoś się przesiada z ośki na 4x4 to słowo "trakcja" nabiera dla niego nowego znaczeniaRybak pisze:Trakcja była,ale nie przy starcie z lunch controlakorzen88 pisze: dobra trakcja nawet na mokrymMiło było Cię poznać Olo
 mnie równierz
 mnie równierz 
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
No gratki, upalanki fajne. Dawaj jakieś mocniejsze auto, ta mocna S4-ka była nieosiągalna?

Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Wszystko pięknie Golf jest rakieta Jarku  Ale czemu ta maska się tak podnosiła?
 Ale czemu ta maska się tak podnosiła?

Ale czemu ta maska się tak podnosiła?
 Ale czemu ta maska się tak podnosiła?2015 - ... Mocy przybywaj?
Konie wyglądały zdziwione dokąd tak zapierd#lająMatthewG pisze:Ale czemu ta maska się tak podnosiła?

Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Z rolki nie jest osiągalna 25 kunia i 90 niuta więcej i tylko ok.60 kg cięższa.Ze startu jak najbardziejzlos pisze: ta mocna S4-ka była nieosiągalna?

Pizgało jak w kieleckiemMatthewG pisze: Ale czemu ta maska się tak podnosiła?

- 
				DarAsGdynia
- Nowicjusz 
- Kontakt:
Rybak pisze:Pizgało jak w kieleckiemMatthewG pisze: Ale czemu ta maska się tak podnosiła?
Dobrze że jej na kolana nie przyjąłeś w trakcie jazdy ..
Ja coś takiego kiedyś zaliczyłem, przy predkości 60km/h .. na szczeście nic się nie stało

jest rakieta 
zamawiam przejazdzke jak bedziesz kiedys w Poznaniu he he
 he he

zamawiam przejazdzke jak bedziesz kiedys w Poznaniu
 he he
 he heeRki na youtube - nasze i nie tylko video
Rafcia S4-ka z rolki jest mega ciężka do objechania.Ma możliwość zmiany biegów z gazem w podłodze i On to super ogarnia.Do dwustu z rolki od 80 km\h golfina daje radę i jest z przodu,ale przy 270-ciu jest albo równo,ale przeważnie eska jest długość lub pół przed golfiną i tak zostaje.Jak Rafcio ogarnie skrzynię do niedzieli to spróbujemy ze startu