To bardzo dobrze bo szkoda psuć tak ładnej eRkidaniel1d pisze:Badlook i grill bez znaczka nie podoba mi się.
Powodzenia w modach, i mam nadzieję że nadążę obserwować jak temat będzie się rozwijał, bo nie ma to jak grube projekty
Moderator: G0 Karcio
To bardzo dobrze bo szkoda psuć tak ładnej eRkidaniel1d pisze:Badlook i grill bez znaczka nie podoba mi się.
Nitro nie będzie,w tamtym golfie najpierw było nitro potem turbo,nitro potem chciałem sprzedać ale kupca nie było więc nie zostało wymontowane i było używane.Robiąc tamten projekt na początku była mowa że będzie 300km i tyle miało starczyć więc i sprężarka była kupiona nie duża, a że mocy było zaraz mało potencjał sprężarki się skończył na 500 koniach to trzeba było wspomóc się nitro.W tej chwili wiem że 500 koni mi na długo nie starczy więc została zakupiona dużo większa sprężarka niż była poprzednio.miko pisze:doczytałem że suszarka jedna a nitro też planujesz
Porównanie MK4 R32 i MK5 R32 jest jak porównanie MK1 GTI i MK4 GTIPiSi pisze:Ps. Tak z ciekawosci nie rozwazales MK V DSG ?
Napisz coś więcej. Chętnie dowiem się czegoś nowegopavo71 pisze:A może przydałby Ci się na przykład specjalny sterownik do haldexa ?:D
Kiedyś o tym myślałem .A zajmujesz się tym?pavo71 pisze:A może przydałby Ci się na przykład specjalny sterownik do haldexa ?:D
Sterownik którym sam sobie regulujesz czy haldex jak ma być haldex spięty np 50 na 50.Viriss pisze:Napisz coś więcej. Chętnie dowiem się czegoś nowegopavo71 pisze:A może przydałby Ci się na przykład specjalny sterownik do haldexa ?:D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości