[mk2] by Poncek17
Moderator: G0 Karcio
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy 
- Kontakt:
poncek ja widze wyjscie z sytuacji... Jak tylko znajde wolna chwile (bardzo prawdopodobne ze jutro ale nie wiem co moja pani wymysli) to zakladam do siebie waskie listewki i moge ci moj sprzedac na szerokie.... (do ogladniecia w profilu)

[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy 
- Kontakt:
No to dasz mi to co dostaniesz od vw_vandala i bedzie ok  bo ten jest naprawde ladny.... Dostalem go w rozliczeniu od goscia ktory w serwisie VW pracuje wiec na 99% jest orginal
 bo ten jest naprawde ladny.... Dostalem go w rozliczeniu od goscia ktory w serwisie VW pracuje wiec na 99% jest orginal  Wymieniany byl jakis rok temu wiec nie zdazyl sie jeszcze polamac
 Wymieniany byl jakis rok temu wiec nie zdazyl sie jeszcze polamac 

bo ten jest naprawde ladny.... Dostalem go w rozliczeniu od goscia ktory w serwisie VW pracuje wiec na 99% jest orginal
 bo ten jest naprawde ladny.... Dostalem go w rozliczeniu od goscia ktory w serwisie VW pracuje wiec na 99% jest orginal  Wymieniany byl jakis rok temu wiec nie zdazyl sie jeszcze polamac
 Wymieniany byl jakis rok temu wiec nie zdazyl sie jeszcze polamac 
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
hehe dobrze ze ja absu nie mam  widzialem numer na pw vw_vandal jak cos to sie odezwe
 widzialem numer na pw vw_vandal jak cos to sie odezwe 
[ Dodano: Sob Lip 15, 2006 23:56 ]
To tutaj wrzucam nowe fotki felgi juz mam troszke je poprawili ale i tak na fotkach nie widac efektu ich prac...Teraz jest juz ladniej
Na dniach przyjdzie grill ze znaczkiem tu podziekowania dla asmo a troszke pozniej lusterka seryjne od 1 6D wielkie dzieki chlopaki
Fotki:

[ Dodano: Wto Lip 18, 2006 13:27 ]
bra zamowiona czekam teraz tylko na paczke to bedzie jedyny dodatek z poza serji
 to bedzie jedyny dodatek z poza serji 

widzialem numer na pw vw_vandal jak cos to sie odezwe
 widzialem numer na pw vw_vandal jak cos to sie odezwe [ Dodano: Sob Lip 15, 2006 23:56 ]
To tutaj wrzucam nowe fotki felgi juz mam troszke je poprawili ale i tak na fotkach nie widac efektu ich prac...Teraz jest juz ladniej

Na dniach przyjdzie grill ze znaczkiem tu podziekowania dla asmo a troszke pozniej lusterka seryjne od 1 6D wielkie dzieki chlopaki

Fotki:

[ Dodano: Wto Lip 18, 2006 13:27 ]
bra zamowiona czekam teraz tylko na paczke
Nord-vag.pl