kurde na forum nie bylem juz pare miechow zalatany ciagle
 POZDRO

Moderator: G0 Karcio

Oklepane czy nie oklepane ale to bentleye_asmo_ pisze:troche oklepane juz te bentleye

kurde na zime koła od bentleya to na lato pewnie będą od Bugatti
 kurde na zime koła od bentleya to na lato pewnie będą od Bugatti  Fajnie fajnie tylko jaknajszybciej je maluj bo róż nie pasuje do nich
 Fajnie fajnie tylko jaknajszybciej je maluj bo róż nie pasuje do nich  
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.

a więc przenoszę..
 a więc przenoszę.. 

miło sie zaskoczylem
  miło sie zaskoczylem  dzieki wielkie.napweno nie pozostane przy tym co jest i jesli na wiosne nie zastąpie paska a6stką to działamy dalej,a mam jeszcze kilka niecnych planów wizualnych,dzieki panowie
 dzieki wielkie.napweno nie pozostane przy tym co jest i jesli na wiosne nie zastąpie paska a6stką to działamy dalej,a mam jeszcze kilka niecnych planów wizualnych,dzieki panowie   zaraz ide przymierzać kółka
 zaraz ide przymierzać kółka   jak nie bedzie im dobrze nawet w czerwonym to nastapny felunek to na bank rotiform blq.
 jak nie bedzie im dobrze nawet w czerwonym to nastapny felunek to na bank rotiform blq.dobra decyzja ale lukas.g60, modząc swojego paszczaka oraz reszta forumowiczów śledzących temat nie pozwoliłaby mu zginąćbarteKKK03 pisze:Chyba czas na projekty... tutaj w Pozostałych zginie zaraz ten temat.

takze takie 2 fotki najlepsze jak byly
 takze takie 2 fotki najlepsze jak byly

tyle że różyk z niczym nie współgra, czerwony mat dobry pomysł, a może półmat
  tyle że różyk z niczym nie współgra, czerwony mat dobry pomysł, a może półmat 

Kolor inny i bedzie malina.
 Kolor inny i bedzie malina.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości