Przerobić wjazda do garaguGobo90 pisze: Nawet na tym zawisie z szeroką dokładka nie wjadę.. muszę ją ściągać... za stromo i zahaczam..
 i zkupić ładne Lisewki
 i zkupić ładne Lisewki 
Moderator: G0 Karcio

Tak fajnie będzie to wyglądać ...Gobo90 pisze:nie nie będę tego robił kupie listwy szerokie na drzwi i zrobię czerwone paski do okola...
 w kombi się świetnie prezentują ...
 w kombi się świetnie prezentują ...  :D
:D
jeszcze zobaczę ale postanowiłem przynajmniej na razie walnąć wszystko na czarno z czerwonymi wstawkamiTak fajnie będzie to wyglądać ...
ale jakby do tego chrom listwy ?w kombi się świetnie prezentują ...
 jak dodam chrom to sie choinka zrobi...
  jak dodam chrom to sie choinka zrobi...

misie podoba poza tym na wiosnę może pójdzie do obszycia..rydzu pisze:- wywal ten pokrowiec na kierownice bo wygląda jak syrena
miałem białe czarnuch mi sie bardziej podobarydzu pisze:- kierunki i blendy zostawiłbym białe, ale skoro już zrobiłeś na czarno

cena takiego grila... poza tym taki mi sie podoba golf wydaje sie taki szerokirydzu pisze:grill na dwa żebra a znaczek na czarny mat, no emblem jest za bardzo obstukany
te lampy mi sie podobają wyglądają jak te z mk4.. takich lamp nikt w Polsce nie marydzu pisze:tylne lampy delikatnie przyciemnić, żadnej folii
 a te od gt oklepane sa
 a te od gt oklepane sa
muszą być bo tylne zagłówki mam od starej tapicerki tj czarne a przednie sa welurowe ...rydzu pisze:- żadnych pokrowców na zagłówki!!

jak tylko zrobi sie cieplej będą czerwone hamulcerydzu pisze:- hamulce na czerwono

nie podoba mi sie to auto jak trumna wygląda...- czarna folia na szyby
chrom pasków NIE będzie a czerwone zostają ! będą jeszcze na listwachrydzu pisze:nie rób żadnych pasków chrom, miałem i nie polecam a i te czerwone (niby 20 jahre) jakoś do mnie nie przemawiają

jak tylko przełożę zegary wszystko uruchomię i zadziała to przerabiam podświetlanie na takie jak w mk4rydzu pisze:jak już zmienisz zegary to zabieraj się za zmianę koloru podświetlenia deski na czerwony
 Troszkę po tobie zmałpuje
 Troszkę po tobie zmałpuje  
ta jest fajna i wygodna a ta z mk4 pól forum już ma ...rydzu pisze:gałkę załóż z MK4
podłokietnika nie będzie.. a wysoki tunel od vento już prawie kupionyrydzu pisze:- obudowa ręcznego z Vento i żadnego podłokietnika za 50 pln

Dzięki foxładnie furka się prezentuje
gleba chociaż minimalna by się przydała (ale to tylko moje skromne zdanie)
 Gleba i mi sie strasznie podoba.. ale cóż zaraz wam zrobię fotki mojego garażu to mnie zrozumiecie..
 Gleba i mi sie strasznie podoba.. ale cóż zaraz wam zrobię fotki mojego garażu to mnie zrozumiecie..Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości