[BORA / JETTA] TDI - MILLENNIUM .....
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- grzes283
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jeżdże na tych springach juz ponad rok i ogólnie spoko. Nie miałem większych problemów. Ale oczywiście staram się uważać szczególnie na leżących policjantów. Wczesniej miałem MKIII na glebie 6/4 i powiem, że nie dało się jeździć.
Wydaje mi się, że same springi 35 wystarczą. Może tylko coś bym pomyślał z tyłem, bo jak dla mnie ma jeszcze zapas ok1-2cm, więc może tam wstawię jakiś sportowy amorek.
PZDR
Wydaje mi się, że same springi 35 wystarczą. Może tylko coś bym pomyślał z tyłem, bo jak dla mnie ma jeszcze zapas ok1-2cm, więc może tam wstawię jakiś sportowy amorek.
PZDR
- grzes283
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W srodę zmieniłem kiere na 3-ramienną, ogólnie jest baja, muszę tylko obszyć skórą, bo ta standardowa wygląda jak plastik. Problem zmiany praktycznie nie występuje. Wszystko metodą P&P. Należy tylko pamiętać, aby równo nałożyć kierownicę na wieloklin i nie szaleć z samą poduchą zabardzo
Zastanawiam się nad koszem radiowym. Co sadzicie o jakimś wykończeniu w karbonie??
Znalazłem na allegro taki komplecik wygląda OKI, cena też do przejścia.
Zastanawiam się nad koszem radiowym. Co sadzicie o jakimś wykończeniu w karbonie??
Znalazłem na allegro taki komplecik wygląda OKI, cena też do przejścia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam kolege Chyba dzis jechałes za mna na Dąbrowie pozniej skreciłes na stacje pod żaglami Bora prezentuje sie fajnie ale niekoniecznie przemawiaja do mnie te lampy mysle ze ori xenon byłby ładniejszy tak samo jak ten grill ABT ze znaczkiem i chromowanymi żeberkami byłby ladniejszy moim zdaniem
Co do kierownicy to nie obszywaj jej tylko kup młodsza odrazu z ori skora bo ta co masz teraz to jest z pierwszych lat produkcji MK4 dlatego jest taka jak jest
pozdrawiam
Co do kierownicy to nie obszywaj jej tylko kup młodsza odrazu z ori skora bo ta co masz teraz to jest z pierwszych lat produkcji MK4 dlatego jest taka jak jest
pozdrawiam
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Bora naprawde bardzo ładna widać że wszystkie mody robiłeś z głową kiera 3ramianna odrazu zmienia wnetrze tylko obszyj skórką i będzie git ..... a skoro pozbyłeś sie tego pseudo drewna zainwestuj a Alu lub Carbon to i to eleggancko bedzie wyglądać wewnatrz auta pomyślałbym nad przednia dokładka od V6!!! pozdro
Mk4 GTI 1.8 T
Mój VW -- viewtopic.php?f=160&t=221264
Moje aukcje - zobacz warto !!!
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1959642" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/Tamj/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój VW -- viewtopic.php?f=160&t=221264
Moje aukcje - zobacz warto !!!
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1959642" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/Tamj/" onclick="window.open(this.href);return false;
- grzes283
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kolego XenO, również się zastanawiałem nad alu, lub jakimś carbonem, ale wybór jest nijaki - trzeba utrafić
Teraz co do dokładki. Szukam takiej od ok. roku i niestety bez rezultatów. Oczywiście allegro, jakieś okoliczne szroty nie przyniosły rezultatu. Może Ty byś miał jakiś namiar ? Dzięki i pozdrawiam
Teraz co do dokładki. Szukam takiej od ok. roku i niestety bez rezultatów. Oczywiście allegro, jakieś okoliczne szroty nie przyniosły rezultatu. Może Ty byś miał jakiś namiar ? Dzięki i pozdrawiam