pytanie co to masz za zawieche i ile - tył/przód łądnie lezy nawet
 pytanie co to masz za zawieche i ile - tył/przód łądnie lezy nawet  jak się jezdzi na tym zawiasie wogóle spoko??? czy twardo  ja mam weitec i jest twardo:) ale da sie przeżyć jeszcze plomby mam całe niepowypadały:)
 jak się jezdzi na tym zawiasie wogóle spoko??? czy twardo  ja mam weitec i jest twardo:) ale da sie przeżyć jeszcze plomby mam całe niepowypadały:) 
Moderator: G0 Karcio

pytanie co to masz za zawieche i ile - tył/przód łądnie lezy nawet
 pytanie co to masz za zawieche i ile - tył/przód łądnie lezy nawet  jak się jezdzi na tym zawiasie wogóle spoko??? czy twardo  ja mam weitec i jest twardo:) ale da sie przeżyć jeszcze plomby mam całe niepowypadały:)
 jak się jezdzi na tym zawiasie wogóle spoko??? czy twardo  ja mam weitec i jest twardo:) ale da sie przeżyć jeszcze plomby mam całe niepowypadały:) 
na razie przejechałem 300km i jeszcze nie katowałem ich, czekam az sie ładnie ułożąHeble robią wrazenie, jak sie spisuja w realu?
springi H&R 40/40 - szukałem ich chyba z rok (a teraz są nówexy w dziale sprzedam) i mają fajną progresywną ch-tykęThomasGTI16V pisze:pytanie co to masz za zawieche
moze w nowym aucie, bo w tym juz zakończyłem mody, autko jeździ szybko, bezawaryjnie i oszczednie..ThomasGTI16V pisze:by pękło 2xx

racja, jak odpowietrzałem i przelewałem układ to widać jak pracują oryginalne...olozwirski pisze:Jeszcze wezyki w oplocie stalowym by sie do tego przydaly...
 ale myslę że juz nie będzie źle..
 ale myslę że juz nie będzie źle..
 weitec jest dość mieki
 weitec jest dość mieki  

normalnie jak u mnie
 normalnie jak u mnie   hehe gratki siedzonek
 hehe gratki siedzonek 

47 PLN za komplet łożysk SKF na jedno koło - z IC po zniżkachdjtom pisze:Cytat:
na tył poszły oczywiście nowe łożyska SKF
wie viel?
wzorowałem się na Twoich - najlepszy sposób na te felgi !!Damilo pisze:felunie pieknenormalnie jak u mnie

wczoraj wieczorem musiałem dość mocno awaryjnie zahamować ... i jest OKRapix pisze:cowboy myśle że z tych hamulców bedziesz bardzo zadowolony tylko musza sie dobrze ułozyć
 jakiejś przepaści w stosunku do 256/20 nie ma ale wyczuwalnie lepiej, zwłaszcza że tył nówex tarcze i klocki..
 jakiejś przepaści w stosunku do 256/20 nie ma ale wyczuwalnie lepiej, zwłaszcza że tył nówex tarcze i klocki..podobno rarytas bo tył z zagłówkamiDamilo pisze:hehe gratki siedzonek

czyli ja tez mam rarytas bo tez sobie zaglowki zrobilem
 czyli ja tez mam rarytas bo tez sobie zaglowki zrobilem  

najtrudniej odkręca się śruby mocujące jarzma - są z dość miękkiego materiału i trzeba mieć ciasny mocny kluczMatijas pisze:Jakiś problemów się moge spodziewać przy wymianie hamulców żeby się wcześniej naszykować??
 cicho chodzą, mało piszczą za to świetnie się trzymają drogi..
 cicho chodzą, mało piszczą za to świetnie się trzymają drogi..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości