GoBoss_malbork, w sumie to nawet nie mialem zmiany tablicy w planie,dlatego tez pewnie zostanie ta co jest

idgray, na zywca niestety taki dobry lakier juz nie jest,dlatego tez najpierw skupie sie na nim,a silnik coz , czasem to mam ochote zostawic rp-ka,tylko wyjac dziada i popracowac nad jego wizualna strona, ale jak bedzie to czas pokaze

Bavwtek, heh panie to tylko fotyyy

mr_exclusive, tera trza znowu na lakier odkladac

i takie fotki z przemka masakratorem:

pzdr

Ogladalem te auto nie raz i nie wiem co gary sie czepia lakieru ja tam kompletnie nic nie widze moze jakies drobne *#cenzura#* ale kompletnei tego nie widac, gary ty sobie to ubzdurales po prostu przyzjan sie ze chcesz nowy lakier a nie ze trzeba malowac auto bo duzo parchow
  Ogladalem te auto nie raz i nie wiem co gary sie czepia lakieru ja tam kompletnie nic nie widze moze jakies drobne *#cenzura#* ale kompletnei tego nie widac, gary ty sobie to ubzdurales po prostu przyzjan sie ze chcesz nowy lakier a nie ze trzeba malowac auto bo duzo parchow   HYHY
  HYHY  

Mielibyście tą samą kolorystykę, ale wg mnie byłoby jeszcze lepiej, niż jest teraz
 Mielibyście tą samą kolorystykę, ale wg mnie byłoby jeszcze lepiej, niż jest teraz 

przykład marcin126 czy kuła i jeszcze kilka dobrych aut jest dejman itd itp
 przykład marcin126 czy kuła i jeszcze kilka dobrych aut jest dejman itd itp 

pięknie jest
 pięknie jest  

Nocne Mary Squad
 Nocne Mary Squad  Tata NM synka
 Tata NM synka