musze u siebie dac wezsze opony bo jest terenowka
 musze u siebie dac wezsze opony bo jest terenowka  chociaz z dojazdem na zlot na tym zawiasie mialem momentami problemy  na nieznanych drogach
 chociaz z dojazdem na zlot na tym zawiasie mialem momentami problemy  na nieznanych drogach   

Moderator: G0 Karcio

musze u siebie dac wezsze opony bo jest terenowka
 musze u siebie dac wezsze opony bo jest terenowka  chociaz z dojazdem na zlot na tym zawiasie mialem momentami problemy  na nieznanych drogach
 chociaz z dojazdem na zlot na tym zawiasie mialem momentami problemy  na nieznanych drogach   

truckman, tą granatową kojarzę doskonale. I byłem przekonany że posiada air-ride.truckman pisze:Arielll, obie są na tej stronie na forum
Uroki naszych dróg.Frykas pisze:mialem momentami problemy na nieznanych drogach
 alcantara i skórka, i plebs klęka bo król jedzie i złotem płaci
 alcantara i skórka, i plebs klęka bo król jedzie i złotem płaci  Motywujesz mnie do działania
 Motywujesz mnie do działania  

coś gdzieś tak chyba wyczytałem że Ci się marzy
 coś gdzieś tak chyba wyczytałem że Ci się marzy  

szkoda tylko silnika ktory mam od nowosci i z malutkim przebiegiem
 szkoda tylko silnika ktory mam od nowosci i z malutkim przebiegiem  a co do planow to mialem w tym przypadku wizje wizualne
 a co do planow to mialem w tym przypadku wizje wizualne   

Być może po tym sezonie jakaś v6 będzie na sprzedaż, ale to jeszcze nie potwierdzone informacjeFrykas pisze:hmm marzy mi sie marzy jakies v5 albo v6 wlozyc
 Autko oblukane na żywo, prezentuje się o wiele lepiej niż na fotkach, właściciel także spoko majster, oby do następnego jakiegoś zlociku
 Autko oblukane na żywo, prezentuje się o wiele lepiej niż na fotkach, właściciel także spoko majster, oby do następnego jakiegoś zlociku   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 54 gości