evo.... co z toba
 evo.... co z toba  
Moderator: G0 Karcio

hmmmmm daje czadu z oficjalnymi wiekszymi...ja zwiekszylem cisnienie o 1 bar w testach plus procedura startowa... jak mowilem over 2.2 bara robi z napedem cos takiego moze ktos mi powie ze to wada materialu:)Krzyś 16v pisze:na pewno 24v tylko teraz 2,8-3,2 pewnie skrzynia z vr6 12v syncro:) co do calej konstrukcji, niemcownia daje czadu z mocami wiekszymi i jakos latajaevo.... co z toba

tylko i wylacznie w jednym kawalku ze wal sie skrocil o jakies 7 cm i rozpiely sie przeguby:) farciarz ze mnieKubus20 pisze:Ale nie poddała się i do końca w jednym kawałku
 inaczej porysowaloby mi 4 litery
 inaczej porysowaloby mi 4 litery 

najwazniejsze... ja caly czas zastanawiam sie nad haldex`em (zanim podejme jakies kroki szperowania tu i tam) jak czytam o 742km Vr6T Kurka to ten haldex daje rady... jak oni to zrobili to ja niewiem.... Wbrew pozora robienie mocy to nie wszystko
 najwazniejsze... ja caly czas zastanawiam sie nad haldex`em (zanim podejme jakies kroki szperowania tu i tam) jak czytam o 742km Vr6T Kurka to ten haldex daje rady... jak oni to zrobili to ja niewiem.... Wbrew pozora robienie mocy to nie wszystko  jeszcze trzeba tym jezdzic !!!! EVO DO BOJU PRZECIERAJ SZLAKI
 jeszcze trzeba tym jezdzic !!!! EVO DO BOJU PRZECIERAJ SZLAKI  
  dla potomstwa
 dla potomstwa 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości