zawsze byłem fanem tego projektu
co się dzieje z autkiem?
Wróciłem po ponad roku na forum i sprawdzam co u starych dobrych projektów
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
Elegancki golfik ...poezja. A ten kolor...)
Mam dylemat pomiędzy zakupem felg 18" albo te na ktrych jeździłeś od golfa V GTI nówki fabryczne za 1900zł lub od rs6 po renowacji za 1000zł.
I te i te mi się podobają , co do ceny te od GTI o tyle chodzą?
Autorze ile dałeś za swoje orginalne od 5 GTI? Prosżę o PW jeśli będzie to możliwe
Mam dylemat pomiędzy zakupem felg 18" albo te na ktrych jeździłeś od golfa V GTI nówki fabryczne za 1900zł lub od rs6 po renowacji za 1000zł.
I te i te mi się podobają , co do ceny te od GTI o tyle chodzą?
Autorze ile dałeś za swoje orginalne od 5 GTI? Prosżę o PW jeśli będzie to możliwe
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Cześć wszystkim po sporawej przerwie (choć aktualności śledzę na bieżąco )
Zacznę od tego, że srebrne MK4 się sprzedało. Szczęśliwym posiadaczem stał się stary wyjadacz w MK4 - GoNzO !!!, a srebrny wrócił za zachodnią granicę do Holandii.
Szkoda mi go było, ale postanowiłem zacząć realizować coś, o co z czasem będzie coraz trudniej - mianowicie MK1.
W MK4 z moich planów zostało przede wszystkim włożenie czegoś mocniejszego pod maskę i złożenie zaległych gratów, ale to przeszło teraz na MK1 :-D . Czego nie było na forum... Przed ślubem srebrny dostał nowy lakier tu i ówdzie, nowe OEM dokładki 25 Jahre, nowy gwint + jakaś eksploatacja.
Przez czas nieobecności działałem też z własnymi 4 kątami i ślubem.
Jako prezent własny krótko po ślubie, jeszcze kiedy posiadałem MK4 wpadł Golf MK1 1979, ale dla niego będzie osobny temat.
Jako, że już dwa auta mąciły w głowie, postanowiłem rozstać się z BBS-ami ze srebrnego dla ruszenia tematu MK1. I tak choć z bólem serca, reszta poszła z górki...
Na pożegnanie parę zdjęć z ostatnich zlotów srebrnego. Wiózł też nas szczęśliwie do ślubu
Na pożegnanie odjechał w setupie zimowym.
TARGI POZNAŃ 2015
Oldschoolsuicide Wilczyn 2015
Lokalny zlot miłośników motoryzacji na terenie swojego dawnego LO
No i praktycznie ostatnia impreza jaką zaliczył Golf, czyli własne Wesele
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H-cAn84 ... e=youtu.be[/youtube]
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŚLEDZENIE TEMATU I DO ZOBACZENIA W NOWYM
Zacznę od tego, że srebrne MK4 się sprzedało. Szczęśliwym posiadaczem stał się stary wyjadacz w MK4 - GoNzO !!!, a srebrny wrócił za zachodnią granicę do Holandii.
Szkoda mi go było, ale postanowiłem zacząć realizować coś, o co z czasem będzie coraz trudniej - mianowicie MK1.
W MK4 z moich planów zostało przede wszystkim włożenie czegoś mocniejszego pod maskę i złożenie zaległych gratów, ale to przeszło teraz na MK1 :-D . Czego nie było na forum... Przed ślubem srebrny dostał nowy lakier tu i ówdzie, nowe OEM dokładki 25 Jahre, nowy gwint + jakaś eksploatacja.
Przez czas nieobecności działałem też z własnymi 4 kątami i ślubem.
Jako prezent własny krótko po ślubie, jeszcze kiedy posiadałem MK4 wpadł Golf MK1 1979, ale dla niego będzie osobny temat.
Jako, że już dwa auta mąciły w głowie, postanowiłem rozstać się z BBS-ami ze srebrnego dla ruszenia tematu MK1. I tak choć z bólem serca, reszta poszła z górki...
Na pożegnanie parę zdjęć z ostatnich zlotów srebrnego. Wiózł też nas szczęśliwie do ślubu
Na pożegnanie odjechał w setupie zimowym.
TARGI POZNAŃ 2015
Oldschoolsuicide Wilczyn 2015
Lokalny zlot miłośników motoryzacji na terenie swojego dawnego LO
No i praktycznie ostatnia impreza jaką zaliczył Golf, czyli własne Wesele
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H-cAn84 ... e=youtu.be[/youtube]
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŚLEDZENIE TEMATU I DO ZOBACZENIA W NOWYM
Ostatnio zmieniony czw lis 10, 2016 13:26 przez sagano88, łącznie zmieniany 1 raz.
ten samochód to kawał historii
Powodzenia z jedynką bo mimo, że nie posiadam to wiem doskonale, że to zupełnie inny poziom trudności Kibicuję i oczekuję takiego samego zaangażowania co w mk4
Powodzenia z jedynką bo mimo, że nie posiadam to wiem doskonale, że to zupełnie inny poziom trudności Kibicuję i oczekuję takiego samego zaangażowania co w mk4
szkoda szkoda - no coz takie zycie - dalej do przodu