[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
Słabe auto. Modyfikacje nie trzymające sie kupy.
Jedynie silnik cos sobą reprezentuje.
Jedynie silnik cos sobą reprezentuje.
taki silnik to do kosiarki. Tam chce V6 2,8
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
joseph82, 2.8 to bez turbo popierdolka.
truckman, no 1,6 tym bardziej
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
1.6 to 1.6. Zacny motor. Sam mam w Passacie
Zawsze ciekawiły mnie te kubły. To są jakieś indywiduale? Nie myślałeś o zegarach SE jakoś brakuje mi ich do pakietu?
CZYSTA FURA JEŹDZI SZYBCIEJ !!!!!!!
TRAKTUJ LEWY JAK KIBEL. MUSISZ? WCHODZISZ, ROBISZ, WRACASZ!
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Czas na małe podsumowanie sezonu:
Z obranych zlotów wypadły niestety 2 pozycje: Dub it i Mapet.
Reszta, czyli Cultstyle, Raceism, Vag Event, Style'd i Targi STS Bydgoszcz udało się odwiedzić.
Parę fotek i filmiki gdzie załapał się srebrny pozniżej.
1:43min.: [youtube][/youtube]
4:55min.: [youtube][/youtube]
2:29min.: [youtube][/youtube]
Z przygód... Przy samym wyjeździe z Raceism we Wrocławiu "skończył" się przegub. Na szczęście nie zabrakło pomocy zarówno ze strony chłopaków z ekipy WrocLow jak i kompanów, czyli szatkosia i maria za co im wielkie dzięki Mimo niedzieli udało się skombinować przegub (co prawda z półosią) i wymienić go w parkingowych warunkach
Po przejechaniu trasy przegub i tak nadawał się do wymiany i musiał wpaść nowy, także to był ciekawy tydzień
Wcześniej jeszcze zdarzył mały suprise na Cultstyle, gdzie przy ustawianiu aut wychaczyłem sobie zderzak - Jednak srebrny szorował wszystkim co się dało i nie mógł wjechać tam gdzie miał docelowo
Reszta zlotów przebiegła bez problemów.
- W międzyczasie jakoś po wakacjach wpadł nowy gwint w miejsce wysłużonego TA-Technixa.
- Ostatnio zmuszony byłem udać się na ponowne wklejenie przedniej szyby - Poprawka po fachowcach z przed ponad roku po malowaniu, gdzie z czasem przy myciu karcherem lubiło co nieco zaciekać no i sama szyba nie leżała idealnie. Teraz na szczęście jest już ok.
- Kiedyś wpadła też plastikowa obudowa na akumulator zamiast ocieplacza.
Z nowych rzeczy, dzięki którym będzie co robić w zimowe wieczory, wpadł kolejny komplet RS-ów w rozmiarach 9".
Będę składał koła tak jak marzyłem sobie od początku. Będzie zestaw 9" i 10"
Felgi na tą chwilę rozkręcone, polerują się śrubki, także zostanie przełożenie bębnów, a to co zostanie jako kolejny komplet pójdzie w świat.
Zabrałem się też w końcu za hamulce i będę starał się poskładać wszystko na sezon. Przez szerszą felgę z przodu ugra się nieco większy naciąg, dojdzie dystans i 4-tłoczek powinien wejść pod wklęsły rotor.
Jak widać większych zmian brak i zajmuje się pierdołami . Ale dobra wieść jest taka, że tak na prawdę przy srebrnym ciągle coś się dzieje i raczej będzie się działo puki nie zrobi się tego co zawsze było w planach No chyba, że ktoś mnie przekupi jakimś klasykiem
Pozdro dla wszystkich spotkanych i do zobaczenia
Z obranych zlotów wypadły niestety 2 pozycje: Dub it i Mapet.
Reszta, czyli Cultstyle, Raceism, Vag Event, Style'd i Targi STS Bydgoszcz udało się odwiedzić.
Parę fotek i filmiki gdzie załapał się srebrny pozniżej.
1:43min.: [youtube][/youtube]
4:55min.: [youtube][/youtube]
2:29min.: [youtube][/youtube]
Z przygód... Przy samym wyjeździe z Raceism we Wrocławiu "skończył" się przegub. Na szczęście nie zabrakło pomocy zarówno ze strony chłopaków z ekipy WrocLow jak i kompanów, czyli szatkosia i maria za co im wielkie dzięki Mimo niedzieli udało się skombinować przegub (co prawda z półosią) i wymienić go w parkingowych warunkach
Po przejechaniu trasy przegub i tak nadawał się do wymiany i musiał wpaść nowy, także to był ciekawy tydzień
Wcześniej jeszcze zdarzył mały suprise na Cultstyle, gdzie przy ustawianiu aut wychaczyłem sobie zderzak - Jednak srebrny szorował wszystkim co się dało i nie mógł wjechać tam gdzie miał docelowo
Reszta zlotów przebiegła bez problemów.
- W międzyczasie jakoś po wakacjach wpadł nowy gwint w miejsce wysłużonego TA-Technixa.
- Ostatnio zmuszony byłem udać się na ponowne wklejenie przedniej szyby - Poprawka po fachowcach z przed ponad roku po malowaniu, gdzie z czasem przy myciu karcherem lubiło co nieco zaciekać no i sama szyba nie leżała idealnie. Teraz na szczęście jest już ok.
- Kiedyś wpadła też plastikowa obudowa na akumulator zamiast ocieplacza.
Z nowych rzeczy, dzięki którym będzie co robić w zimowe wieczory, wpadł kolejny komplet RS-ów w rozmiarach 9".
Będę składał koła tak jak marzyłem sobie od początku. Będzie zestaw 9" i 10"
Felgi na tą chwilę rozkręcone, polerują się śrubki, także zostanie przełożenie bębnów, a to co zostanie jako kolejny komplet pójdzie w świat.
Zabrałem się też w końcu za hamulce i będę starał się poskładać wszystko na sezon. Przez szerszą felgę z przodu ugra się nieco większy naciąg, dojdzie dystans i 4-tłoczek powinien wejść pod wklęsły rotor.
Jak widać większych zmian brak i zajmuje się pierdołami . Ale dobra wieść jest taka, że tak na prawdę przy srebrnym ciągle coś się dzieje i raczej będzie się działo puki nie zrobi się tego co zawsze było w planach No chyba, że ktoś mnie przekupi jakimś klasykiem
Pozdro dla wszystkich spotkanych i do zobaczenia
no Panie kolego, jak to będzie miało 9 cali na przodzie (pierwszy raz się spotykam z 9J w 18 calach, najwyraźniej jeszcze mało wiem) to będzie mega kosa! Na filmiku z culstyle widać właśnie że coś musiało się przytrafić Jaki teraz gwint posiadasz? Pozdrawiam
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
szkoda że na the best off cie nie było zależało mi zeby zobaczyć autko ;p
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Zacne auto. Modyfikacje idą w dobrym kierunku.
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
podobno sluchy chodza ze idzie swap twoje W8 do sagano golfa
- G0 Karcio
- ..::VWGolfExclusiveEdition::..
- Auto: Był: Volkswagen Golf IV GTI TDI Exclusive
Aktualnie: Brak
W planie: Volkswagen Golf IV VR6 2.8 może 3.2 - Silnik: AHF
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RE
sagano88 pisze:Doszlo pare drobnostek i wzielo mnie na spolerowanie bocznych zaslepek deski.
Witam. Czym i jakim sposobem uzyskano takie plastiki??
- G0 Karcio
- ..::VWGolfExclusiveEdition::..
- Auto: Był: Volkswagen Golf IV GTI TDI Exclusive
Aktualnie: Brak
W planie: Volkswagen Golf IV VR6 2.8 może 3.2 - Silnik: AHF
sagano88, sagano88,
Doszlo pare drobnostek i wzielo mnie na spolerowanie bocznych zaslepek deski.
Doszlo pare drobnostek i wzielo mnie na spolerowanie bocznych zaslepek deski.
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RE
Dokładniedaniocrack pisze:podobno sluchy chodza ze idzie swap twoje W8 do sagano golfa