Zbysiu zostaw, masz doobbrąąą felusie dla mnie malinka

Moderator: G0 Karcio
 albo zamienimy się, dam ci moje zimówki w zamian, będziesz miał felge na lato jak mało kto:)
  albo zamienimy się, dam ci moje zimówki w zamian, będziesz miał felge na lato jak mało kto:) a może my byśmy sie wybrali na jakis spot co ty na to ? ja jeszcze dopracowuje swoje 20 jahre ale spotkac sie zawsze moge odezwij sie do mnie :)adam adamczyk pozdro
 a może my byśmy sie wybrali na jakis spot co ty na to ? ja jeszcze dopracowuje swoje 20 jahre ale spotkac sie zawsze moge odezwij sie do mnie :)adam adamczyk pozdroSiema Adaś, no kogo jak kogo ale Ciebie to już myślałem, że się na tym forum nie doczekamowen87:) pisze:siema kuzyna może my byśmy sie wybrali na jakis spot co ty na to ? ja jeszcze dopracowuje swoje 20 jahre ale spotkac sie zawsze moge odezwij sie do mnie :)adam adamczyk pozdro

Za każdym razem będąc u moich starych miałem w planach zajechać do Ciebie i obadać brykę ale zawsze coś innego wypadło. Musimy się spiknąć na gadziurkę jakąś to ustalimy coś. Pozdro
  Za każdym razem będąc u moich starych miałem w planach zajechać do Ciebie i obadać brykę ale zawsze coś innego wypadło. Musimy się spiknąć na gadziurkę jakąś to ustalimy coś. Pozdro  

Popraw w końcu pierwszy post i niech temat zostaje przerzucony do projektów tam gdzie jego miejsce
  Popraw w końcu pierwszy post i niech temat zostaje przerzucony do projektów tam gdzie jego miejsce  

Czy nie jest dla nas projekt?
- autem, w którym przeróbki skupiają się na wymianie lamp, radia, felg itp...

a nie jak niektórzy urzytkownicy tego forum pchają się do działu projekty jak stare baby na pogrzeb, jak by to dodało ich autu do wyglądu 10 pkt   co jest delikatnie mówiąc żałosne
 a nie jak niektórzy urzytkownicy tego forum pchają się do działu projekty jak stare baby na pogrzeb, jak by to dodało ich autu do wyglądu 10 pkt   co jest delikatnie mówiąc żałosne  oczywiście nie chce tutaj mówić ,że sie tam nie nadaje bo  dla mnie to auto jest mocne jak już pisałem dawno temu  w temacie
 oczywiście nie chce tutaj mówić ,że sie tam nie nadaje bo  dla mnie to auto jest mocne jak już pisałem dawno temu  w temacie  

Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.

GeGi pisze:ja tylko czekam az Ci sie znudza felgi bo chetnie bym je przytulil

jak coś to wiesz gdzie dzwonić
 jak coś to wiesz gdzie dzwonić  Bialy Zawsze ci pomoże
 Bialy Zawsze ci pomoże

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości