Miśki się nie czepiają tylnych kół?
No i gdzie spryski?

Moderator: G0 Karcio

, a nie myślałeś nad daszkiem tylnej klapy?
 , a nie myślałeś nad daszkiem tylnej klapy?  

napewno nie tutaj, tak jest pięknieLatiusz pisze:a nie myślałeś nad daszkiem tylnej klapy?
 GoNzO !!!, dalej masz lampy ala US'a czy to ori?
 GoNzO !!!, dalej masz lampy ala US'a czy to ori?  

ale moge sie mylic
 ale moge sie mylic 
No miśki się czepiają ale dowodu za koła jeszcze nie straciłem, a i przegląd nawet przeszedł na tych kołachmiskieusz pisze:Miśki się nie czepiają tylnych kół?
No i gdzie spryski?
 A sprysków nie ma i nie będzie bo nie podobają mi się one przy froncie US
  A sprysków nie ma i nie będzie bo nie podobają mi się one przy froncie US   
 showtime, też tak uważamshowtime pisze:Nawet przykurzony jest piekny

Aj czepiasz się mazimazi pisze:jak stoi i tak w garazu to na co mu ta tablica z przodu:)
 Tak porostu był wstawiony do garażu i tak zostało, poza tym akurat jechałem go trochę przepalić
  Tak porostu był wstawiony do garażu i tak zostało, poza tym akurat jechałem go trochę przepalić    
 GORAJ, a co by miało na celu przerabianie teraz jej na tą z MK5, przecież i tak nie ma klamki na klapieGORAJ pisze:GoNzO !!!, zdala by sie klapaa ala mkV

Myślałem, ale musiał by się trafić ORI w jakiejś dobrej monecie. Poza tym kiedy ostatnio poruszyłem ten temat na forum, to wiele osób było przeciwne montowaniu go u mnie np. tak jak teraz czarodziej6969Latiusz pisze:GoNzO dobrze wygląda, a nie myślałeś nad daszkiem tylnej klapy?

czarodziej6969, lampy są ala USA, miałem ORI, ale jedna mi się uszkodziła i dalej są teczarodziej6969 pisze:GoNzO !!!, dalej masz lampy ala US'a czy to ori?

zacnie!
  zacnie!  

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."

Takom mam nadziejeAdrian1989 pisze: air do tego pozwoli posadzic go calkiem na ziemie

Dzięki kalbi_vw, mnie też się zawsze podobakalbi_vw pisze:Twój golf jest mega. Zawsze jak na niego patrzę to mi się podoba i nie ważne, że jest brudny

U mnie po postoju 6cio miesięcznym zero jakichkolwiek niepokojących oznak. Ale fakt golf stał cały czas w ogrzewanym garażu gdzie raczej nie ma wilgoci. Obecnie auto przepakowane do innego większego garażu gdzie zostanie do momentu zamontowania AIRaczajaa22 pisze:No to ładnie nie miałeś niespodzianek po tak długim postoju bo u mnie po tym okresie trochę heble powariowały i chyba kiera od turbo ale garaż był nie ogrzewany i absorbował wilgoć jak to u ciebie wygląda?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości