16vg60 pisze:golf r32 3lta budowy,20km testow -skrzynia/roznicowy
 to mnie rozje..ło , tez trochę tego urwałem , ale poważnie myslałem że w nowszych już nie ma tej usterki , w golfie zajechałem 6 silników ale skrzynia AUG była zawsze ta sama
  to mnie rozje..ło , tez trochę tego urwałem , ale poważnie myslałem że w nowszych już nie ma tej usterki , w golfie zajechałem 6 silników ale skrzynia AUG była zawsze ta samaModerator: G0 Karcio
16vg60 pisze:golf r32 3lta budowy,20km testow -skrzynia/roznicowy
 to mnie rozje..ło , tez trochę tego urwałem , ale poważnie myslałem że w nowszych już nie ma tej usterki , w golfie zajechałem 6 silników ale skrzynia AUG była zawsze ta sama
  to mnie rozje..ło , tez trochę tego urwałem , ale poważnie myslałem że w nowszych już nie ma tej usterki , w golfie zajechałem 6 silników ale skrzynia AUG była zawsze ta sama ,ale nigdy sprzegla nie spalilem
 ,ale nigdy sprzegla nie spalilem   
  ,choc mimo wszystko myslalem ze troche jeszcze polata
 ,choc mimo wszystko myslalem ze troche jeszcze polata
heh właśnie miałem pisać że te 20km to przednie koła zrobiły nie cały golf16vg60 pisze:widac na filmach bylo jak pokonałem te ok. 20km w golfie

wniosek prosty albo szpera albo spinać napęd16vg60 pisze:alo ,olej czysciutki ,a mimo to nia podołała

,mialez na majowke z laweta juz przyjechac
 ,mialez na majowke z laweta juz przyjechac  

16vg60 pisze:nom ja tez ,ludzie psioczą na ori vrowe i myslalem ze jak wsadze 02m to bedzie z glowy a tu taka choojnia
hmyy tak ogolnie to ja w swoich padakach to czesto zmieniam skrzynie
omega ojca 1 rok posiadania prawka - 2xdyfer/roznicowy
corsa 4lata- 2x skrzynie/roznicowy
golf gti 3lata -2x skrzynie/roznicowy
golf gti g60 2 lata -2x skrzynie/roznicowy
corrado 5lat-3x skrzynie/roznicowy
gsi 16v 4lata-4x skrzynie/roznicowy
golf r32 3lta budowy,20km testow -skrzynia/roznicowy
dobrze ze amelinium w cenie to troche sie zwróciło

Przy okazji wyszło, że ktoś w niej założył długi bieg. Bo skok obrotów z czwórki na piątkę jest znaczny.
 Przy okazji wyszło, że ktoś w niej założył długi bieg. Bo skok obrotów z czwórki na piątkę jest znaczny.

jak by były za długie to rwało by wewnętrzne przegubyRasPL pisze:A moze polosie w mocnym zakrecie katuja dyfer ?

... ,a na półośkach
 ... ,a na półośkach   

i ,ogarniecie wiązki pod maska na gotowo,wysłanie sterownika na usuniecie ecogówna
   i ,ogarniecie wiązki pod maska na gotowo,wysłanie sterownika na usuniecie ecogówna   

,i te godziny spędzone na pier... o niczym
 ,i te godziny spędzone na pier... o niczym   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości