zmądrzał!Baran. pisze:niedługo gwint wyląduje na aucie
 miałem dzisiaj przyjechać, ale niestety nie dałem rady
 miałem dzisiaj przyjechać, ale niestety nie dałem rady  jeśli się nic nie zmieni to za dwa tygodnie się widzimy, mam nadzieję że poskładanymi autami
 jeśli się nic nie zmieni to za dwa tygodnie się widzimy, mam nadzieję że poskładanymi autami  
Moderator: G0 Karcio

zmądrzał!Baran. pisze:niedługo gwint wyląduje na aucie
 miałem dzisiaj przyjechać, ale niestety nie dałem rady
 miałem dzisiaj przyjechać, ale niestety nie dałem rady  jeśli się nic nie zmieni to za dwa tygodnie się widzimy, mam nadzieję że poskładanymi autami
 jeśli się nic nie zmieni to za dwa tygodnie się widzimy, mam nadzieję że poskładanymi autami  

I bardzo dobrze, że ma się odróżniać, a na pewno tak będzie.Baran. pisze:tylko ma się różnić od wszystkich i być wyjątkowy.
 to już na 100% zrobi robotę
  to już na 100% zrobi robotę  .
 .

to akurat bardzo mi się spodobałoprojektory hella osiągają cenę 1500zl
 pokaż mi jedne co tyle kosztują
  pokaż mi jedne co tyle kosztują   

i całe szczęście, że to 20j trafiło do kolegi Barana
  i całe szczęście, że to 20j trafiło do kolegi Barana  On na pewno nie zrobi golfinie krzywdy
 On na pewno nie zrobi golfinie krzywdy  pozdr i powodzenia w modach..
 pozdr i powodzenia w modach.. 

A wolalbym osobiscie kupic nowe tyc o ile by jeszcze je robili niz 15-letnie helle ktore sa tak doje***e ze ledwo co swieca i trzeba w ich regeneracje wsadzic tyle kasy co nowe tyc. Wsadza sie zarowke lepsza typu osram night braker i roznicy prawie nie ma miedzy hella. Widzialem jedne i drugie jak swieca i az takiej tragedi nie ma jak niektorzy uwazaja
 A wolalbym osobiscie kupic nowe tyc o ile by jeszcze je robili niz 15-letnie helle ktore sa tak doje***e ze ledwo co swieca i trzeba w ich regeneracje wsadzic tyle kasy co nowe tyc. Wsadza sie zarowke lepsza typu osram night braker i roznicy prawie nie ma miedzy hella. Widzialem jedne i drugie jak swieca i az takiej tragedi nie ma jak niektorzy uwazaja  Z dnia na dziej jest coraz lepiej z fura a jak projektory zawitaja bedzie petarda!!!
 Z dnia na dziej jest coraz lepiej z fura a jak projektory zawitaja bedzie petarda!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości