pewnie tylne mocowania pourywane są co? ogarniaj i chwal się fotami
Moderator: G0 Karcio

tak samo grubo jest i u CiebieRomek84_44 pisze:będzie gruboooooo!!!!!!!!!!!!!

Dokładnie, dla tego kupiłem bo brakowało mi do cąłościRomek84_44 pisze:Moje Gratulacje boczki CC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo ciężkie do kupienia
Skóra jest w naprawdę dobrej kondycji, są tylko drobne mankamęty które w ciepłe dni ogarnę bo teraz za zimno a garażu nie mam (mam ale za daleko od obecnego miejsca zamieszkania)OCIU pisze:Noooo Grzesiu w ładnym stanie skórke dorwałeśpewnie tylne mocowania pourywane są co? ogarniaj i chwal się fotami
Trzeba innym pomagać, przez co samemu musiało się przechodzićkojot 49 pisze:auto mega doinwestowane dosłownie jak się czegoś szuka lub nie wie to tu można skorzystać jak FAQ

Jak na razie widać minimalne zużycie klocków chodź zrobiłem już ok 3tyś km a hamuje się znacznie lepiej niż było, na wiosnę wymieni się pompę hamulcową i mam nadzieję że będzie jeszcze lepiejkojot 49 pisze:jestem ciekaw ile ci klocki wytrzymaj na tych tarczach.

teraz mozna powiedziec ze to wersja na wypasie
 teraz mozna powiedziec ze to wersja na wypasie  czego Ci jeszcze brakuje do pelni szczescia?
 czego Ci jeszcze brakuje do pelni szczescia?
zostawiłem ten co miałem bo wyglądał dość przyzwoicie.Kaoz pisze:shibbyOP, a korektor siły hamowania wymieniałeś?
inneg silnika, webasta, alarmu fabrycznego, ABS'u, i pewnie jeszcze coś by się znalazło ale jak na razie na sezon 2011 mam inne planyluki07 pisze:czego Ci jeszcze brakuje do pelni szczescia?

czas i $$$ pokaże co z tego wyjdzie
 czas i $$$ pokaże co z tego wyjdzie  
Pytam bo pod tarcze jest inny niż pod bębny...shibbyOP pisze:zostawiłem ten co miałem bo wyglądał dość przyzwoicie.Kaoz pisze:shibbyOP, a korektor siły hamowania wymieniałeś?

silnik to odległa historia, odkładam na wiosnę kasę bo chciał bym coś wpakować do golfa, ale o tym w przyszłym rokuKaoz pisze:A jaki silniczek masz w planach kolego ?

webasto leży na firmie ale nie z golfa a na pilotakojot 49 pisze:Webasto chyba nie ma tylko
 jedynie co to szef nie chce go dać bo ma inne plany co do niego, ale myślę że da się przekonać i mi je sprezentuje
 jedynie co to szef nie chce go dać bo ma inne plany co do niego, ale myślę że da się przekonać i mi je sprezentuje  
   trzeba tylko szefowi trochę po marudzić.
 trzeba tylko szefowi trochę po marudzić.I dobry sposób aby pokłócić się z dziewczynągolf694 pisze:Duzo $$$ i czasu najlepsza recepta na modzenie.
 bo jak widzi że znowu będę dokładał, lub że przywiozłem z niemiec coś do golfa to od razu tekst:
 bo jak widzi że znowu będę dokładał, lub że przywiozłem z niemiec coś do golfa to od razu tekst:
hahahashibbyOP pisze:"i znowu weekend będę sama w domu siedziała"
 fakt ale działajmy działajmy
 fakt ale działajmy działajmy 

Kup jej jakiegoś małego pieskashibbyOP pisze: golf694 napisał(a):Duzo $$$ i czasu najlepsza recepta na modzenie.
I dobry sposób aby pokłócić się z dziewczynąbo jak widzi że znowu będę dokładał, lub że przywiozłem z niemiec coś do golfa to od razu tekst:
"i znowu weekend będę sama w domu siedziała"

Mam lepszy pomysł, jako że ja do swojego golfa już za dużo dołożyć nie mogę to po mału przywożę jej do samochodu częściDj Darecki pisze:Kup jej jakiegoś małego pieskashibbyOP pisze: golf694 napisał(a):Duzo $$$ i czasu najlepsza recepta na modzenie.
I dobry sposób aby pokłócić się z dziewczynąbo jak widzi że znowu będę dokładał, lub że przywiozłem z niemiec coś do golfa to od razu tekst:
"i znowu weekend będę sama w domu siedziała"
 fakt może do fiesty za dużo ciekawych fantów nie ma ale licznik z obrotkiem na dobry początek a później el szybki się przywiezie itd i końca nigdy nie ma i nie będzie
 fakt może do fiesty za dużo ciekawych fantów nie ma ale licznik z obrotkiem na dobry początek a później el szybki się przywiezie itd i końca nigdy nie ma i nie będzie  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości