Autko prezentuje się bardzo ładnie. Ori Xenon dużo zmienia, ale te dzienne moim zdaniem psują trochę front auta.
Powodzenia w planach

Moderator: G0 Karcio

Bardzo ciekawy projekt. Ładnie wszystko ze sobą współgra (no może poza tymi nieszczęsnymi LEDami...).
  Bardzo ciekawy projekt. Ładnie wszystko ze sobą współgra (no może poza tymi nieszczęsnymi LEDami...).Masz jeszcze WOBy, czy przespałem temat?wodzisun pisze:Zamienię również zaślepki Wolfsburga na pomarańczowe kierunki

nikt się nie czepia, że nie masz spryskiwaczy ? Xenon sam malowałeś czy już takie kupiłeś ? A dokładki ori czy zestaw allegro ?
 nikt się nie czepia, że nie masz spryskiwaczy ? Xenon sam malowałeś czy już takie kupiłeś ? A dokładki ori czy zestaw allegro ? puki co spryski
  puki co spryski   mam już założone
  mam już założone sprzedawali za krótkie dokładki
 sprzedawali za krótkie dokładki  

chyba każdy chciałby już WIOSNĘ. Jak tylko zrobi się wiosennie moje GTI czeka kilka zmian, a zaczniemy od odnowienia lakieru a potem to już
 chyba każdy chciałby już WIOSNĘ. Jak tylko zrobi się wiosennie moje GTI czeka kilka zmian, a zaczniemy od odnowienia lakieru a potem to już  

a ciut inaczej wygląda Twój i ten z getaTrewor87 pisze:DpZ, http://www.getem.pl/sklep/towar.1478.wl ... 1fapv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości