MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
Widziałem samochód na NYSIE i prezentuje się rewelacyjnie. Nie było jednak okazji zamienić kilku słów , ale myślę , że będzie do tego jeszcze okazja. Jeszcze raz gratuluję samochodu i trzymam kciuki za dalsze mody , chociaż masz już prawie wszystko
SBL GRUPA ŚLĄSK
Ostatnio miałem trochę pecha - to mi powietrze uszło z opony i rant felgi cały poszatkowany - to cofając zahaczyłem o wystający krawężnik i dokładkę połamałem
Na szczęście już wszystko ponaprawiane - dodatkowo zrobiona polerka nowego laku po malowaniu
Kilka fot z SOUTH ELITE - fajna impra ale niestety z powodów rodzinnych musiałem się szybciej zmywać
Na szczęście już wszystko ponaprawiane - dodatkowo zrobiona polerka nowego laku po malowaniu
Kilka fot z SOUTH ELITE - fajna impra ale niestety z powodów rodzinnych musiałem się szybciej zmywać
Ładny jahre, ale brakuje mi tu szerokości
Ten niebieski obok Twojego to na 19 stoi?
Ten niebieski obok Twojego to na 19 stoi?
Strasznie płaska felga, kątów i szerokości dla mnie brak. Strasznie poprawnie
patryk173, 19 - tu masz link http://rocknlow.com/southelite/zgloszenie/364" onclick="window.open(this.href);return false;
Gumiś 89, czy taka strasznie płaska hmmm. tak do końca no nie wiem -
Panowie, to że felga ma 8jx18 to ok wiadomo szerokości tu nie zobaczymy - ale felga mi leży i jest już może długo bo 3 sezony ale dalej mnie jara
Szerokością puki co nie jestem zainteresowany, co nie znaczy że mnie nie jara - zmiana felgi prędzej czy później nastąpi - może następny sezon
Kilka fot z lepszego aparatu z SOUTHELITE
]
Gumiś 89, czy taka strasznie płaska hmmm. tak do końca no nie wiem -
Panowie, to że felga ma 8jx18 to ok wiadomo szerokości tu nie zobaczymy - ale felga mi leży i jest już może długo bo 3 sezony ale dalej mnie jara
Szerokością puki co nie jestem zainteresowany, co nie znaczy że mnie nie jara - zmiana felgi prędzej czy później nastąpi - może następny sezon
Kilka fot z lepszego aparatu z SOUTHELITE
]
Wow.... chyba mi umykał ten temat ale na szczęście go wylukałem
No co tu dużo mówić, jak dla mnie na grubym wypasie fura... co prawda ilość modów stawia pod znakiem zapytania posiadanie podtlenku, ale jak ktoś sporo śmiga to na pewno widać różnicę
Piękne autko...
No co tu dużo mówić, jak dla mnie na grubym wypasie fura... co prawda ilość modów stawia pod znakiem zapytania posiadanie podtlenku, ale jak ktoś sporo śmiga to na pewno widać różnicę
Piękne autko...
- zwierzak5555
- Mały gagatek
Na żywca mega wygląda mogliśmy moje koło przymierzyć i jakąś fotkę strzelić dla wglądu
zwierzak5555, no mogliśmy na twojej 19' z tym złotym rotorem przy czarnym moim laku na pewno robiłby OSTRO
Twoje RTDI także mega - koło, zdesie na USa, blue jazz i te fotele z erki - jest GODNIE - ogarniesz sufit i parę pierdołek to będzie
a tu jeszcze z neta
Twoje RTDI także mega - koło, zdesie na USa, blue jazz i te fotele z erki - jest GODNIE - ogarniesz sufit i parę pierdołek to będzie
a tu jeszcze z neta
- ChlastusDave
- Użytkownik
Auto masz prze kozak
Robi mega wrazenie chcialbym zobaczyc na zywo
Robi mega wrazenie chcialbym zobaczyc na zywo
Na koniec sezonu wjazd do lasu na sesje i niestety zachaczenie SPODEM = uszkodzenie chlodnicy - full wyciek plynu chlod.
Przy okazji wymiana dodatkowej pompy wody - cos tam pocykane ale niezadowolenie jest
A tu takie jedno FOTO BY MAKULA
Przy okazji wymiana dodatkowej pompy wody - cos tam pocykane ale niezadowolenie jest
A tu takie jedno FOTO BY MAKULA