Nie wiem czy bede ale postaram sie zdarzyc skonczyc auto i wysłac zgłoszenieAdrianao8 pisze:BialyUst,
To elegancko działasz, obadam na Faktorii
[MK3]Golf 20 Jahre GTI R32+
Moderator: G0 Karcio
Re: VW Golf III - 20 Jahre GTI (ABF)
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers 
- Kontakt:
VW Golf III - 20 Jahre GTI (ABF)
ladnie sobie modzisz,cos tam nowego sie szykuje?;)

"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam " 
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."VW Golf III - 20 Jahre GTI (ABF)
Normalnie miażdży mi łep ten golf na tych Seginach, tej glebie i z takim frontem ! Świetne spasowanie całości !  Ale teraz widzę, że powietrze się szykuje ?!
 Ale teraz widzę, że powietrze się szykuje ?! 

- lavirant93
- Mały gagatek 
pogratulowac zapału !

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17337054" onclick="window.open(this.href);return false;
czekam na filmik:)

Edit 1- OEM+
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
golf oblukany w końcu na żywo;) jak dla mnie był w czołówce jednych z najlepszych aut na Vag Nysa 2013   wielkie gratulacje za wklad pracy w ten projekt a wydech jest genialny nie lubie przeróbek tego kalibru ale BialyUst zrobił to na najwyższym poziomie i ze smakiem
  wielkie gratulacje za wklad pracy w ten projekt a wydech jest genialny nie lubie przeróbek tego kalibru ale BialyUst zrobił to na najwyższym poziomie i ze smakiem  gratuluje auta i mam nadzieję że jeszcze się spotkamy na jakimś ze zlotów
 gratuluje auta i mam nadzieję że jeszcze się spotkamy na jakimś ze zlotów  

wielkie gratulacje za wklad pracy w ten projekt a wydech jest genialny nie lubie przeróbek tego kalibru ale BialyUst zrobił to na najwyższym poziomie i ze smakiem
  wielkie gratulacje za wklad pracy w ten projekt a wydech jest genialny nie lubie przeróbek tego kalibru ale BialyUst zrobił to na najwyższym poziomie i ze smakiem  gratuluje auta i mam nadzieję że jeszcze się spotkamy na jakimś ze zlotów
 gratuluje auta i mam nadzieję że jeszcze się spotkamy na jakimś ze zlotów  

Edit 1- OEM+
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
BialyUst, gratuluje moim zdaniem jednego z najlepszy MK3 jakie widziałem na zlotach w Polsce!:) Świetna robota

Moje Gti Edition http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352259" onclick="window.open(this.href);return false;
Przyszykowania do Sezonu 
Załozone Ostre Wałki 276/276 + regulowane koło DB Narazie chodzi jak V8. Jeszcze trzeba zmienic Mape Paliwa bo strasznie go zalewa i zapłon nie w tym miejscu.
Zakupiłem Ori Czarne ZKW mozna powiedziec ze Nowe Nowki
Wymieniony olej 10w60 Castrol
jakies tam foto podgladowe

i guma sie pali

Załozone Ostre Wałki 276/276 + regulowane koło DB Narazie chodzi jak V8. Jeszcze trzeba zmienic Mape Paliwa bo strasznie go zalewa i zapłon nie w tym miejscu.
Zakupiłem Ori Czarne ZKW mozna powiedziec ze Nowe Nowki

Wymieniony olej 10w60 Castrol
jakies tam foto podgladowe

i guma sie pali

mody już idą i bardzo dobrze:) będzie co podziwiać na Nysie 

Edit 1- OEM+