sobie monitory wyregulujcie
  sobie monitory wyregulujcie  . Nie nie, to czerwony, żaden pomarańcz, zerknąć prosze na te dwa pozostałe zdjęcia bo to rzeczywiście zalatuje pomarańczem, będę musiał zmienić.
. Nie nie, to czerwony, żaden pomarańcz, zerknąć prosze na te dwa pozostałe zdjęcia bo to rzeczywiście zalatuje pomarańczem, będę musiał zmienić.Moderator: G0 Karcio
 sobie monitory wyregulujcie
  sobie monitory wyregulujcie  . Nie nie, to czerwony, żaden pomarańcz, zerknąć prosze na te dwa pozostałe zdjęcia bo to rzeczywiście zalatuje pomarańczem, będę musiał zmienić.
. Nie nie, to czerwony, żaden pomarańcz, zerknąć prosze na te dwa pozostałe zdjęcia bo to rzeczywiście zalatuje pomarańczem, będę musiał zmienić. 

Nie ma szans. Próbowaliśmy z negatywem, ale wychodziło jeszcze gorzej. Raz, że kolor był identyczny, dwa - wyświetlacze były mało czytelne, gdyż przebijało tło. Podejrzewam, że FIS ma zupełnie inne podświetlenie i żebyś robił wszystko, nigdy nie dojdziesz do tego samego koloru.truckman pisze:bo fis to negatyw. tutaj jakbyś zrobił negatyw to byś miał to samo.

......i nie mówie o kapuście tylko o sercu i ciekawe ile nocek zawalonych ...
   ......i nie mówie o kapuście tylko o sercu i ciekawe ile nocek zawalonych ... 

mój wczoraj odmówił posłuszeństwa i musiałem go wyjmować w celu szybkiej naprawy w międzyczasie wypięły się piny od regulacji fotela, później od grzania, więc 4 godziny w garażu na pierdołach które działały
  mój wczoraj odmówił posłuszeństwa i musiałem go wyjmować w celu szybkiej naprawy w międzyczasie wypięły się piny od regulacji fotela, później od grzania, więc 4 godziny w garażu na pierdołach które działały   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości