Sportowy wydech do ABF-a
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Sportowy wydech do ABF-a
Planuje zakup calego wydechu wraz z kolektorem zalezy mi na tym zeby jak najmniej sie zblosnilo a jak najwiecej przybylo mocy co mozecie polecic?? Licze sie z duzymi kosztami

- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY 
Z nierdzewek: MG motorsport- www.mgmotorsport.pl - pół klubu seat-racing go poleca,a nie brać z wawy el-teca.

MG robi dobrze, ale terminy na za 2 miesiące wiec juz dzis sie ugadaj na termin jak chcesz miec zrobione w tym roku.

DIGITUN.PL
chiptuning wszystkie marki
2.7 bit 860km E85 ,leon 2.0T 630km , audi 2 -2.2T 616km, 1.8T AGU 400km , VR6 914km , 2.0 TFSI 460km
16V digi g60 - 370hp , VR6 TURBO na ori ecu - custom remap pod E85
605-443-665
GG: 2615761
						chiptuning wszystkie marki
2.7 bit 860km E85 ,leon 2.0T 630km , audi 2 -2.2T 616km, 1.8T AGU 400km , VR6 914km , 2.0 TFSI 460km
16V digi g60 - 370hp , VR6 TURBO na ori ecu - custom remap pod E85
605-443-665
GG: 2615761
Decyzja juz podjeta  a wiec tak Supersprint za drogi cena nie jest adekwatna do osiagow, Tomson jest tani bo za caly powiedzieli mi 1500 ale przyrost nie za duzy i jakos im nie ufam, ATC przyrost zadowalajacy (niemila obsluga) i cena nie jest wygorowana ale i tak wybieram: MG motorsport
 a wiec tak Supersprint za drogi cena nie jest adekwatna do osiagow, Tomson jest tani bo za caly powiedzieli mi 1500 ale przyrost nie za duzy i jakos im nie ufam, ATC przyrost zadowalajacy (niemila obsluga) i cena nie jest wygorowana ale i tak wybieram: MG motorsport  bo obiecali mi minimum 14 ps do 18 ps przyrostu pomiar przed i po modyfikacji (i ze jak nie bedzie tyle to im nie zaplace) wydech nie za glosny, po rozmowie widac ze goscie sie znaja na tym.
 bo obiecali mi minimum 14 ps do 18 ps przyrostu pomiar przed i po modyfikacji (i ze jak nie bedzie tyle to im nie zaplace) wydech nie za glosny, po rozmowie widac ze goscie sie znaja na tym. 
[ Dodano: 24 Kwi 2007 21:07 ]
Termin mam dopiero na polowe lipca wiec dopiero wtedy do Ciebie przyjade GTO,
[ Dodano: 25 Kwi 2007 18:06 ]
Jednak zmiana decyzji zdaje sie na ATC z wa-wy oni montuja wydechy Sebringa. Co do MG
to jak dzisiaj dzwonilem to powiedzieli ze niemaja chamowni wiec ja niewiem o co tu chodzi wczoraj jeszcze gwarantowali pomiar a dzisiaj odsylaja mnie do gliwic kto wie co sie stanie jutro W ATC termin mam na maj wiec to juz zaras. W MG jak powiedzialem ze wydech ma byc nie za glosny to zrobili wielkie oczy i powiedzieli ze w MK3 jest za malo miejsca na puszki zeby bylo cicho, a ATC ma homologowane wydechy wiec problem znika sam
 W ATC termin mam na maj wiec to juz zaras. W MG jak powiedzialem ze wydech ma byc nie za glosny to zrobili wielkie oczy i powiedzieli ze w MK3 jest za malo miejsca na puszki zeby bylo cicho, a ATC ma homologowane wydechy wiec problem znika sam

a wiec tak Supersprint za drogi cena nie jest adekwatna do osiagow, Tomson jest tani bo za caly powiedzieli mi 1500 ale przyrost nie za duzy i jakos im nie ufam, ATC przyrost zadowalajacy (niemila obsluga) i cena nie jest wygorowana ale i tak wybieram: MG motorsport
 a wiec tak Supersprint za drogi cena nie jest adekwatna do osiagow, Tomson jest tani bo za caly powiedzieli mi 1500 ale przyrost nie za duzy i jakos im nie ufam, ATC przyrost zadowalajacy (niemila obsluga) i cena nie jest wygorowana ale i tak wybieram: MG motorsport  bo obiecali mi minimum 14 ps do 18 ps przyrostu pomiar przed i po modyfikacji (i ze jak nie bedzie tyle to im nie zaplace) wydech nie za glosny, po rozmowie widac ze goscie sie znaja na tym.
 bo obiecali mi minimum 14 ps do 18 ps przyrostu pomiar przed i po modyfikacji (i ze jak nie bedzie tyle to im nie zaplace) wydech nie za glosny, po rozmowie widac ze goscie sie znaja na tym. [ Dodano: 24 Kwi 2007 21:07 ]
Termin mam dopiero na polowe lipca wiec dopiero wtedy do Ciebie przyjade GTO,
[ Dodano: 25 Kwi 2007 18:06 ]
Jednak zmiana decyzji zdaje sie na ATC z wa-wy oni montuja wydechy Sebringa. Co do MG
to jak dzisiaj dzwonilem to powiedzieli ze niemaja chamowni wiec ja niewiem o co tu chodzi wczoraj jeszcze gwarantowali pomiar a dzisiaj odsylaja mnie do gliwic kto wie co sie stanie jutro
 W ATC termin mam na maj wiec to juz zaras. W MG jak powiedzialem ze wydech ma byc nie za glosny to zrobili wielkie oczy i powiedzieli ze w MK3 jest za malo miejsca na puszki zeby bylo cicho, a ATC ma homologowane wydechy wiec problem znika sam
 W ATC termin mam na maj wiec to juz zaras. W MG jak powiedzialem ze wydech ma byc nie za glosny to zrobili wielkie oczy i powiedzieli ze w MK3 jest za malo miejsca na puszki zeby bylo cicho, a ATC ma homologowane wydechy wiec problem znika samJa również w swoim ABFie (doładowanym zresztą) mam wydech MG.
Mój ABF był tam jednym z pierwszych i jako, że dobrze znam się z wlaścicielem mogliśmy sobie pozwolić na sprawdzenie różnych konfiguracji wydechu. Wydaje mi się, że dzięki temu ta firma jest najlepszym miejscem do robienia wydechu do ABFa w PL.
Hamowni tam nie ma, ale każdy o tym wie.
A co do głośności to u mnie jest głośno, ale mam hardcore'ową opcję pod kompresor.
W innych wypadkach napewno nie jest tak źle.
Pozdrawiam

Mój ABF był tam jednym z pierwszych i jako, że dobrze znam się z wlaścicielem mogliśmy sobie pozwolić na sprawdzenie różnych konfiguracji wydechu. Wydaje mi się, że dzięki temu ta firma jest najlepszym miejscem do robienia wydechu do ABFa w PL.
Hamowni tam nie ma, ale każdy o tym wie.
A co do głośności to u mnie jest głośno, ale mam hardcore'ową opcję pod kompresor.
W innych wypadkach napewno nie jest tak źle.
Pozdrawiam
Diesel? Only in Ikarus !
[img]http://img4.imageshack.us/img4/3213/failsqv3.jpg[/img]
Digitun.pl
						[img]http://img4.imageshack.us/img4/3213/failsqv3.jpg[/img]
Digitun.pl
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY 
A w ATC oferuja pomiar przed i po? Jakie przyrosty oferuja?Ryba266 pisze:Jednak zmiana decyzji zdaje sie na ATC z wa-wy oni montuja wydechy Sebringa. Co do MG
to jak dzisiaj dzwonilem to powiedzieli ze niemaja chamowni wiec ja niewiem o co tu chodzi wczoraj jeszcze gwarantowali pomiar a dzisiaj odsylaja mnie do gliwic kto wie co sie stanie jutroW ATC termin mam na maj wiec to juz zaras. W MG jak powiedzialem ze wydech ma byc nie za glosny to zrobili wielkie oczy i powiedzieli ze w MK3 jest za malo miejsca na puszki zeby bylo cicho, a ATC ma homologowane wydechy wiec problem znika sam
W przypzdku mojego silnika chyba 12 czy 14 kucy naprawde juz nie pamietam w koncu gadalem z gosciem jakies 2 czy 3 tygodnie temu. Maja jakas zaznajomiona hamownieolozwirski pisze:w ATC oferuja pomiar przed i po? Jakie przyrosty oferuja?
[ Dodano: 07 Maj 2007 21:11 ]
Jak to biega z tym kompresorkiem?? Ile dal Ci kucy?? No i czy ten Twoj jest z G60 a jak nie to z czego??TOMEKKK pisze:pod kompresor.