rozwinięta taśma poduszki ; a błąd mechaniczny

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

vwmaniac19911991
Ma gadane
Ma gadane
Posty: 234
Rejestracja: śr kwie 23, 2014 16:13

rozwinięta taśma poduszki ; a błąd mechaniczny

Post autor: vwmaniac19911991 » czw gru 08, 2016 21:36

witam, niestety przypadkiem rozwinęła się taśma poduszki.... po zwinięciu nie jest zerwana (żółtej kropki nie da się ustawić kiedy koła są na wprost bo przy skręcie się zerwie) nie da się zaadoptować czujnika skrętu błędy:
00778: czujnik położenia dzwigni regulacyjnej
-nieprawidłowość
-błąd mechaniczny
-sygnał nieprawidłowy
-brak podstawowych ustawień/korekt
Pytana czy możliwe żeby źle zwinąć taśme? Kierownica kręci się normalnie klakson i sterowanie radiem działa. Czy można coś z tym zrobić?



vwmaniac19911991
Ma gadane
Ma gadane
Posty: 234
Rejestracja: śr kwie 23, 2014 16:13

rozwinięta taśma poduszki ; a błąd mechaniczny

Post autor: vwmaniac19911991 » pt cze 23, 2017 16:15

ktos coooś?



Awatar użytkownika
grg474
_
_
Posty: 5715
Rejestracja: ndz lut 27, 2011 10:56
Lokalizacja: Skarżysko

rozwinięta taśma poduszki ; a błąd mechaniczny

Post autor: grg474 » ndz cze 25, 2017 08:51

mówiąc szczerze, to koszt takiej taśmy jest na tyle niski, że można wymienić. Zwinąłeś taśmę a nie ustawiłeś czujnika skrętu dlatego masz brak żółtej kropki.


Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR :( jest A3 8P i EOS :)

vwmaniac19911991
Ma gadane
Ma gadane
Posty: 234
Rejestracja: śr kwie 23, 2014 16:13

Re: rozwinięta taśma poduszki ; a błąd mechaniczny

Post autor: vwmaniac19911991 » ndz cze 25, 2017 12:22

grg474 pisze:mówiąc szczerze, to koszt takiej taśmy jest na tyle niski, że można wymienić. Zwinąłeś taśmę a nie ustawiłeś czujnika skrętu dlatego masz brak żółtej kropki.
jak mozna zaoszczedzic choc to 50 zl to warto... jak nie ustawilem czujnika mozesz rozwinac? w srodku byla tylko dluga tasma zawineta nie bylo nic wiecej... chyba..



ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości