Volkswagen Golf II Kapitalny remont silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Volkswagen Golf II Kapitalny remont silnika
Witam serdecznie to mój pierwszy post na tym forum , wiec jeśli pisze nie w tym miejscu co potrzeba to z góry przepraszam , ale pilnie poszukuje sprawdzonego warsztatu w Warszawie lub niedalekiej okolicy , który wykona mi kapitalny remont silnika Volkswagen Golf II , ewentualnie kogoś z forumowiczów kto by podołał takiemu zadaniu.Bardzo proszę o kontakt z Informacją bo zależy mi aby wyrobić się z tym do końca czerwca Pozdrawiam
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Re: Volkswagen Golf II Kapitalny remont silnika
Jaki silnik?lefek pisze: ↑sob maja 09, 2020 07:49Witam serdecznie to mój pierwszy post na tym forum , wiec jeśli pisze nie w tym miejscu co potrzeba to z góry przepraszam , ale pilnie poszukuje sprawdzonego warsztatu w Warszawie lub niedalekiej okolicy , który wykona mi kapitalny remont silnika Volkswagen Golf II , ewentualnie kogoś z forumowiczów kto by podołał takiemu zadaniu.Bardzo proszę o kontakt z Informacją bo zależy mi aby wyrobić się z tym do końca czerwca Pozdrawiam
Re: Volkswagen Golf II Kapitalny remont silnika
1.6 Benzyna - z tego co mi mówili znajomi to silnik kolizyjny albo rozrząd kolizyjny nie pamiętam dokładniemaj0nez pisze: ↑sob maja 09, 2020 22:55Jaki silnik?lefek pisze: ↑sob maja 09, 2020 07:49Witam serdecznie to mój pierwszy post na tym forum , wiec jeśli pisze nie w tym miejscu co potrzeba to z góry przepraszam , ale pilnie poszukuje sprawdzonego warsztatu w Warszawie lub niedalekiej okolicy , który wykona mi kapitalny remont silnika Volkswagen Golf II , ewentualnie kogoś z forumowiczów kto by podołał takiemu zadaniu.Bardzo proszę o kontakt z Informacją bo zależy mi aby wyrobić się z tym do końca czerwca Pozdrawiam