BMW E46 330D By Hz !
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
BMW E46 330D By Hz !
Witam na wstępnie chciałem opisać stara furkę...
Był to Golfik 1.9 TDi AJM ++ zrobiony na 158/404, wiecej w temacie ktory jest juz zamknięty kilka foteczek...
A teraz trochę o nowym nabytku...
- Marka: BMW
- Model: Seria 3 E46
- Rok produkcji: 2000
- Pojemność: 3.0
- Silnik: Diesel +
- Wyposażenie:
* Skrzynka piątka
* Climatronik
* Tempomat
* Centralny Zamek
* Elektryczne Szyby
* Elektryczne Lusterka
* Poduszki Powietrzne 8 sztuk chyba
* ABS
* ESP
* Komputer pokładowy
* Halogeny
* I Inne dodatki brak tylko nawigacji i skóry
Auto posiadało 184/390nm obecnie jest po Chipsie na chwile obecna regeneruje moc 234/540 i powiem nawet daje rady, posadzony na 18'stkach 225/40 planuje zrobić trochę ale na chwile obecna mam inne wydatki jeśli będę coś robił będę opisywał, ale wiem wiem to jest BMW co ja tutaj robie, ale moje zdanie jest takie pasja to auta nie marka i nie mam zamiaru słuchac uciekaj do BMW itp itd bo Vag zawsze będzie bo mam jeszcze Golf'a Mk3 w rodzinie wiec coś mnie jeszcze z wami łączy a poniżej kilka foteczek... ))
Sesja nocna Sierpień 2013
Uploaded with ImageShack.us
11.04.2014 r Spocik AKS - BMW
To by było na tyle będę dodawać z czasem wiecej zdjęć i rozpiszę bardziej temat....
Był to Golfik 1.9 TDi AJM ++ zrobiony na 158/404, wiecej w temacie ktory jest juz zamknięty kilka foteczek...
A teraz trochę o nowym nabytku...
- Marka: BMW
- Model: Seria 3 E46
- Rok produkcji: 2000
- Pojemność: 3.0
- Silnik: Diesel +
- Wyposażenie:
* Skrzynka piątka
* Climatronik
* Tempomat
* Centralny Zamek
* Elektryczne Szyby
* Elektryczne Lusterka
* Poduszki Powietrzne 8 sztuk chyba
* ABS
* ESP
* Komputer pokładowy
* Halogeny
* I Inne dodatki brak tylko nawigacji i skóry
Auto posiadało 184/390nm obecnie jest po Chipsie na chwile obecna regeneruje moc 234/540 i powiem nawet daje rady, posadzony na 18'stkach 225/40 planuje zrobić trochę ale na chwile obecna mam inne wydatki jeśli będę coś robił będę opisywał, ale wiem wiem to jest BMW co ja tutaj robie, ale moje zdanie jest takie pasja to auta nie marka i nie mam zamiaru słuchac uciekaj do BMW itp itd bo Vag zawsze będzie bo mam jeszcze Golf'a Mk3 w rodzinie wiec coś mnie jeszcze z wami łączy a poniżej kilka foteczek... ))
Sesja nocna Sierpień 2013
11.04.2014 r Spocik AKS - BMW
To by było na tyle będę dodawać z czasem wiecej zdjęć i rozpiszę bardziej temat....
Ostatnio zmieniony sob kwie 12, 2014 00:49 przez Hz, łącznie zmieniany 5 razy.
BMW E46 330D By Hz !
Jak będę mial okazje pykne, ale BMW zawsze ma te same ))) Ale wyglada na zadbanego na przebieg 260 tyśpeppa_814 pisze:Dawaj środek.
PS. Twój podpis idealnie pasuje teraz do mnie, ale ja ten z tyłu
BMW E46 330D By Hz !
330d nice...
jak ze spalaniem w porównaniu z AJMem?;)
furka wygląda konkret, chociaż fot mało
jak ze spalaniem w porównaniu z AJMem?;)
furka wygląda konkret, chociaż fot mało
BMW E46 330D By Hz !
Powiem tak, golf miał 6'stke skrzynie duży PLUS średnie spalanie na trasie golfa 120-130km/h było 4.4 Beatki wychodzi 5,4 Litr wiecej zaś za to miasto ehhh wiedzialem na co się pisałem, golf w granicach 5,5-6,0 beatka już powyżej 7,5 czasami nawet 9 w zależności od stylu jazdy, ale Beatka Gablote zamkłem już czyli ponad 250km/hmiskieusz pisze:jak ze spalaniem w porównaniu z AJMem?;)
Ale co te auta różni, KLANK SILNIKA, 6 GARÓW to 6 garów i nie ma co sie oszukiwać, jak kiedyś dałem ogień na 1 i 2 ESP cały czas wariował, a kolega powiedział dźwiek na zewnacz jest przesliczny widać po ludziach czasami jak sie ogladaja
BMW E46 330D By Hz !
e to i tak bez tragedii
w sumie jestem w szoku, że 5 gang przy takim silniku wrzucali :/
spoko, szerokości zatem
w sumie jestem w szoku, że 5 gang przy takim silniku wrzucali :/
spoko, szerokości zatem
BMW E46 330D By Hz !
No dokładnie, bo coś temat niedorobionypeppa_814 pisze:Dawaj środek.
I co Ty tak na bielańskich blachach latasz?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
BMW E46 330D By Hz !
To zaroz po kupnie foty robione )))) Już nie bawem fotki z moja SL rejestracją, chciałbym jakoś fajna wyrwać ale cieżko będzie... )))Kamel pisze:I co Ty tak na bielańskich blachach latasz?
6 wciepali po Lifcie do 204Ps )))miskieusz pisze:w sumie jestem w szoku, że 5 gang przy takim silniku wrzucali :/
- czarekcw
- kierownik kibla
BMW E46 330D By Hz !
Jakieś mody z zewnątrz będą? Bo chyba xenon fajniej będzie leżał (nie mówiąc już o ringach bo to klasyk w bawarce ) + białe kierunki. Zresztą- co tu gadać. Prawdziwi fani BMW robią niezłe auta jak tutaj
Mój MK4 AKL "BASIS" http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413429" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E46 330D By Hz !
czarekcw, Tak planuje zrobić ORI Xenon, Ledy na tył dymione, oraz Felgi 19" z X5 i wszystko polac Gwintem ... Ale jak to w Polsce sa sprawy ważne i ważniejsze więc zobacze jak z kasa będę stał...
czarekcw, Myślę ze Golf nie był przesadzony tak samo będę się starał z Bawarką
Ma to wygladać mniej wiecej tak ...
czarekcw, Myślę ze Golf nie był przesadzony tak samo będę się starał z Bawarką
Ma to wygladać mniej wiecej tak ...
BMW E46 330D By Hz !
Tylko dobre koło i gwint-z zewnątrz będzie lux
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E46 330D By Hz !
I jak tam jak tam Zacny woz jeszcze na zywo nie widzialem !
Był mój Golf 4 ===> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=501068" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz jest Borewicz ===> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=587208" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz jest Borewicz ===> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=587208" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E46 330D By Hz !
330D out! jak narazie i wymienione opony "zaś" tyłcieszyn pisze:I jak tam jak tam