Jaki wydech wybrać?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jaki wydech wybrać?
Ja łyknąłbym od razu cały, od DP do końca - koszt będzie mniejszy na raz niż na dwa razy.
Dopytaj Michała z MG, bo coś mi się otarło, że teraz zakłada od razu ostatną puszkę z klapkami - możesz nimi sterować ręcznie bądź automatycznie. Taki wydech jest cichy jak trzeba i głośny jak laski patrzą
Dopytaj Michała z MG, bo coś mi się otarło, że teraz zakłada od razu ostatną puszkę z klapkami - możesz nimi sterować ręcznie bądź automatycznie. Taki wydech jest cichy jak trzeba i głośny jak laski patrzą
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Jaki wydech wybrać?
Czyli jak wezmę wersje street MG lub resonated Milltek to będe po bezpiecznej stronie i nie musze się obawiać że łeb mi będzie pękać? Zrobiłem niestety takie doświadczenie z niemieckim wydechem o średnicy 3"...Ale myśle że przy średnicy 2,75" nie powinno być takiego problemu czy się myle?
Jaki wydech wybrać?
Kolego weź 3" plus kat i wszystkie tłumiki niech będą zachowane i będzie git:) po co kombinowac??
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Jaki wydech wybrać?
zadzowon do MIchała (MGMOTORSPORT) powiedz jaki wydech chcesz, na czym CI zależy i będziesz taki miał:)
Odp: Jaki wydech wybrać?
Czy to co Compsport ma w swojej ofercie jako 'kompletny układ wydechowy' konieczny do osiągnięcia Stage2 i dalej to jest zestaw od MG czy też sami coś robią?
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Re: Odp: Jaki wydech wybrać?
44FG pisze:Czy to co Compsport ma w swojej ofercie jako 'kompletny układ wydechowy' konieczny do osiągnięcia Stage2 i dalej to jest zestaw od MG czy też sami coś robią?
Ale Bielsku klepią swoje Downpipy... nie wiem czy robią kompletne..
Ale większość z kolegów chyba jeździła osobno do MG a potem do CS, prawda?
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Jaki wydech wybrać?
44FG prawie wszyscy oddają do CSow i tam zakładają wydech i tak wola CS.
Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Jasna sprawa. Dzięki
Jaki wydech wybrać?
Ja nie, jeżeli dajecie auto do CS na stage wymagający zmiany układu wyd. radzę nie wpieprzać się między wódkę a zakąskę... chłopaki sobie poradzą..Ale większość z kolegów chyba jeździła osobno do MG a potem do CS, prawda?
Chociaż ja prosto powiedziałem, że chcę mieć auto zestrojone jak Rka Lewego i wszystko było jasne...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!