Lakiernik wawa
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Lakiernik wawa
Hej pisze w tym dziale gdyz temat tyczy sie 7r w kolorze przeznaczonym tylko do tej wersji a konkretnie Lapiz, czy ktos z szanownych musial malowac jakis element w aucie i poleca warsztat ktory to ogarnie ?
Rs3 650+
Lakiernik wawa
dobrze Ci mowi jedz do aso:) w najgorszym wypadku nie odbierzesz auta
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Lakiernik wawa
Jak widać wszyscy ślepo wierzą w moc ASO
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Re: Lakiernik wawa
Henake, z lakiernikami w naszej okolicy jest trochę problem. Sam przez to przechodziłem podczas renowacji Rallye i nie jest lekko. Słyszałem od kumpla, któremu ufam o jakimś ponoć dobrym pod Warszawa okolice Grodziska albo nawet trochę dalej w kierunku Mszczonowa. Chcesz abym go pytał, czy za daleko ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Lakiernik wawa
Twój wybór ale ja osobiście jak miałbym malować nowe auto to wybrałbym się do ASO, tam przynajmniej dobrze dobiorą Ci odcień lakieru (nie mówię o jakości obsługi i wykonania) albo załatwią Ci fabrycznie nowy zderzak w kolor.
Lakiernik wawa
W vw nie ma opcji na zakup zderzaka w kolorze. Co wiecej jak masz czujniki cofania to sam musisz sobie wyciac dziury vw tego nie przewiduje.
Lakiernik wybrany- w Nowym Dworze, ponoc chlop wie co robi. Odbiore zderzak zdam relacje
Dajcie spokoj z tym Aso!!
Lakiernik wybrany- w Nowym Dworze, ponoc chlop wie co robi. Odbiore zderzak zdam relacje
Dajcie spokoj z tym Aso!!
Rs3 650+
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Re: Lakiernik wawa
ta oczywiście nie jest tak pięknie jak Ci się wydaje kolegoMatt_DST pisze:Twój wybór ale ja osobiście jak miałbym malować nowe auto to wybrałbym się do ASO, tam przynajmniej dobrze dobiorą Ci odcień lakieru (nie mówię o jakości obsługi i wykonania) albo załatwią Ci fabrycznie nowy zderzak w kolor.