Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Ucho, wyjedz o piątej rano to nie będzie takiej tragedi. Jutro w Szcz. ma być 33 w cieniu a od piątku lajcik, jakieś 25 tylko
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Chyba nie jeździłem mkIV R32 - w tym aucie jest gorąco nawet jak na zewnątrz jest zimno. Silnik nagrzewa się do 90st po przejechaniu 1go kilometra. NIe chce wiedzieć co by się działo w aucie lecąc na autobahnie >150km/h przez 4-5hkorzen88 pisze:Ucho, wyjedz o piątej rano to nie będzie takiej tragedi. Jutro w Szcz. ma być 33 w cieniu a od piątku lajcik, jakieś 25 tylko
mój ma 96 przy takiej jeździeUcHO pisze:>150km/h przez 4-5h
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Niedawno wszedłem do chaty po robocie,walę się w kimono i czekam na Was
Witam i sie pytam jak z jutrem robicie??
chciałem przyjechać was odwiedzić w sobotę wieczorkiem, chyba że może jeszcze dziś
gdzie dokładnie będę mógł was znaleźć??
chciałem przyjechać was odwiedzić w sobotę wieczorkiem, chyba że może jeszcze dziś
gdzie dokładnie będę mógł was znaleźć??
camping marina lub lotniko makowice
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Kolejny zlocik za nami.Czekam na info czy wszyscy dotarli cali,zdrowi i bez większych przygód
Ja dotarłem cały i zdrów bez punktów (mam nadzieje):) Dzięki Rybak za zorganizowanie bardzo fajnego spotu, z wielka chęcia wybiorę sie na nastepny
Babka nas zapamęta (za kilka lat powie "Panie 5lat temu to była ekipa taką rozpierduche zrobiła ":)
Grupa R wporzo chłopaki,jeszcze raz dzieki i do zobaczenia next time.
Pozdro
Babka nas zapamęta (za kilka lat powie "Panie 5lat temu to była ekipa taką rozpierduche zrobiła ":)
Grupa R wporzo chłopaki,jeszcze raz dzieki i do zobaczenia next time.
Pozdro
Bezpiecznie dotarłem, mam nadzieje że bez dodatkowych punktów, bo to co odwaliłem na A2 przy policyjnym passacie można opisać jedynie poprzez .
Rybak i R-Gruppe: wielkie dzięki za świetne spotkano. Pozdrawiam
Rybak i R-Gruppe: wielkie dzięki za świetne spotkano. Pozdrawiam
Rybak jeszcze raz dzięki za fajnie zorganizowany i sprzędzony czas, szkoda tylko że tak krótko. Pozdrowienie dla całej .:R-Group.
Ja tez, bezpiecznie dotarłem do domu i przekazałem całego i trzeźwego Kulona żonie
są juz pierwsze fotki
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 958&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja tez, bezpiecznie dotarłem do domu i przekazałem całego i trzeźwego Kulona żonie
są juz pierwsze fotki
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 958&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Rybak a ja sie ciesze, że was poznałem, byłem baaaaardzo krótko ale warto było - następny zlot będe od początku do końca pozdrawiam strazak02
http://vorderbuehne.de/9a553" onclick="window.open(this.href);return false;
- miko
- black point
- Kontakt:
Ja też dotarłem do domu - bez komplikacji i przygód
Rybak, dzięki za całą organizację, przyjęcie (rybki pod każdą postacią wyborne) i super atmosferę, miło było wszystkich poznać ludzi z .:R Group, pogadać i razem wypić w gronie .:R maniaków.
Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia
Rybak, dzięki za całą organizację, przyjęcie (rybki pod każdą postacią wyborne) i super atmosferę, miło było wszystkich poznać ludzi z .:R Group, pogadać i razem wypić w gronie .:R maniaków.
Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
i ja dotarłem, wszystko cacy, dzięki ekipa jesteście zajebiści !!!!!!
Panowie Szlachta: Zlot się dopiero zakończył a ja już nie mogę się doczekać następnego. Podsumowując muszę powiedzieć że poznałem super ludzi - bez wyjątków, organizacja Jaro super, niespodziewałem się że niedaleko mnie są takie fajne domki nad dąbskim, fuRki top klasa, szczególnie jestem pod wrażeniem projektu Tomka który dojechał z Warszawy bezawaryjnie poupalał i wrócił, imprezy takie że na następny raz Jarek będzię musiał robić rezerwacje na inne nazwisko no i największe emocje wzbudziły u mnie przejazdy na zręcznośćiówce dzięki i mam nadzieje że wszyscy wrócili zdrowo
p.s. naklejki na golfa chce zamówić ale nie mogę się zdecydować jaki napis wybrać...
p.s. naklejki na golfa chce zamówić ale nie mogę się zdecydować jaki napis wybrać...
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7