[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
Luzik Panowie, sagano wie jak powinien wyglądać setup rodzinny
tzn nisko, twardo, szeroko, ale w kombi z fotelikiem dziecięcym
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Do "fotelikowych" spraw jeszcze troche, takze luzik Ale w zeszlym sezonie mialem okazje przetestowac jazde z fotelikiem, wraz z mala pasazerka i reakcja byla pozytywna Malej sie podobalo - jak by nie patrzec to jak na karuzeli - wyczaslo, po podskakiwala, do tego wuja puscil ladny music i jak tu moglo byc nie dobrze
A na drugie auto w rodzinnym setupie tez juz jest plan
A na drugie auto w rodzinnym setupie tez juz jest plan
Dla takich glebowców muzyką jest pewnie szurający wahacz, ocierające sanki lub inne dźwięki pochodne od szlifierek.
- Paviarotti
- Lord GTI
Ja tam właśnie muzykę włączałem żeby nie słuchać szurania
Paviarotti, bo w porównaniu do sagano88, to masz wysoko, więc jedyne co Ci gdzieś tam pewnie czasem smyrnie to plastikowa osłona.
- Paviarotti
- Lord GTI
KoJ@K, człowieeku, na sankach to farby w ogóle nie ma, wyobijana cała po wyjeździe z Krakowa. Sagano pewnie plastikowej osłony nie ma, bo by cały czas na asfalcie leżała, u nie czasami przez kilka sekund non stop szurała ;p ale faktem jest, że w sumie jakoś bardzo nisko nie było.
- golf3dawid
- Forum Master
Nie wiem jak wy jeździcie , mi się parę razy zdarzyło gdzieś delikatnie zaszurać na drogach gdzie wcześniej nie jeździłem a tak żeby na drodze która znam to się nie zdarzało , ale ja to koze miałem w sumie
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Paviarotti, luzik, przecież wiem o co chodzi, napisane było z żartem i w porównaniu do gleby u sagano88, a tutaj ona jest konkretna !!
golf3dawid, Ty zaś nie masz plastikowej osłony, więc jeszcze mniejsze pole do szurania.
golf3dawid, Ty zaś nie masz plastikowej osłony, więc jeszcze mniejsze pole do szurania.
- golf3dawid
- Forum Master
KoJ@K, Nie miałem teraz mam Z tym gwintem jest tak że albo sie to lubi albo nienawidzi Czasami trzeba się gdzieś piedrolić z jazdą bo jakieś garby na drodze , na przejazdach ale to ma taki swój zajeibsty klimat jak tak gdzieś się zwalnia , ludzie się gapią a tu taka taczka skacze xD Ja się ostro bałem nawet sprężyn na początku a teraz wiem że do kiedy będe miał golfa zawsze będzie obniżany na lato i nawet jakby się kiedyś wysrał gwint to nie wróce do serii a kupi się nowego gwinta ^^
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
I wszystko w tym temacie i może koniec - u