[GOLF MKIII] GT by Sawno nowe koło str 32
Moderator: G0 Karcio
- Sawno
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[GOLF MKIII] GT by Sawno nowe koło str 32
Witam przyszedł czas na mnie
Golf III gt 92 zawieszenie oryginalne od gti, nowy tłumik, światła z przodu i z tyłu, mała zabudowa audio jednostka sterująca clarion zmacniacz 4 kanałowy zmostkowane wyjście na skrzynie 2x100 (głośnik basowy pioniera 400w rms)+ kondensator, na przód syki i głośniki w drzwaich po prowadzone przez zwrotnice magnata, środek standard plus podłokietnik i ranty kół w polerce
Sprowadzony rok temu
tak wyglądał jak go kupiłem
a tak wygląda teraz
za rok no może po wakacjąch chcę wymienić koła na 16 lub 17 i gwintowane zawieszenie no i oczywiście skończyć zabudowe
Trochę małe zdjęcia wyszły , może nastepny razem dam większe
Jeżeli chodzi o audio na początku maił byc głośnik basowy w krztałcie trójkata, gościu z allegro mi taki zrobił i wygląda super ale gra słabo może jutro zrobię zdjecia tej obudowy
Golf III gt 92 zawieszenie oryginalne od gti, nowy tłumik, światła z przodu i z tyłu, mała zabudowa audio jednostka sterująca clarion zmacniacz 4 kanałowy zmostkowane wyjście na skrzynie 2x100 (głośnik basowy pioniera 400w rms)+ kondensator, na przód syki i głośniki w drzwaich po prowadzone przez zwrotnice magnata, środek standard plus podłokietnik i ranty kół w polerce
Sprowadzony rok temu
tak wyglądał jak go kupiłem
a tak wygląda teraz
za rok no może po wakacjąch chcę wymienić koła na 16 lub 17 i gwintowane zawieszenie no i oczywiście skończyć zabudowe
Trochę małe zdjęcia wyszły , może nastepny razem dam większe
Jeżeli chodzi o audio na początku maił byc głośnik basowy w krztałcie trójkata, gościu z allegro mi taki zrobił i wygląda super ale gra słabo może jutro zrobię zdjecia tej obudowy
Ostatnio zmieniony pn mar 12, 2012 20:46 przez Sawno, łącznie zmieniany 49 razy.
- barteKKK03
- V.I.P.
golfik is ok , zadbany jak na swój roczek . Ja bym mu usunał we własnym zakresie tylna wycieraczke i przyciemnil szyby wszystkie (oprocz głównej) w równym odcieniu buciki .... hym 16" cali tak jak mówisz najmniejsze i 195 szerokie minimum a najlepiej daj se z tyłu z szerokim rantem a na przód węższe . Ja mam w swoim wszystkie 195 mm i załuje ze nie wybralem na tył szerszych z dużym rantem . To to tyle . Ogolnie auto is ok
budujemy syncro :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405
ramka z xywką - extra ale te klary sa wstrętne... kup dymione helle z GT/GTI albo sie z kims zamien. Pzród całkiem całkiem. O zabudownie sie nie wypowioem bo nie znam sie na car-audio Wnętrze... standardowe. Lusterka łezki i felgi w miare.
Ogolnie - nie jest źle, jest wiele gorszych
Dziekuje za uwagę.
Ogolnie - nie jest źle, jest wiele gorszych
Dziekuje za uwagę.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.