[mk5] 2,0 TDI by GiGi - Jack Daniels Edition
Moderator: G0 Karcio
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
auto kozak
nie chce być wścibski ale czy mógłbyś (oczywiście jeśli chcesz) napisać mi PW ile dałeś za obszycie (samo obszywanie...materiał + robota...bez kupna foteli) ?
Pozdrawiam
a można wiedzieć co studiujesz ?gigi6660 pisze:prace inżynierską do napisania i na jej potrzeby musze zrobić projekt w 3dmaxie tuningu optycznego golfa V
nie chce być wścibski ale czy mógłbyś (oczywiście jeśli chcesz) napisać mi PW ile dałeś za obszycie (samo obszywanie...materiał + robota...bez kupna foteli) ?
Pozdrawiam
OBECNIE : MK6 1.6 TDI DSG
BYŁO: Polo IV 9n3
BYŁO : MK5
12.03.2012 18:40 - Golf mk5 został sprzedany
BYŁ : MK 6 ; 1.4 TSI ; 122KM ; HIGHLINE
BYŁO: Polo IV 9n3
BYŁO : MK5
12.03.2012 18:40 - Golf mk5 został sprzedany
BYŁ : MK 6 ; 1.4 TSI ; 122KM ; HIGHLINE
Fajnie ze się podoba Cieszy mnie to.
Co do stanu teraźniejszego auta to to jest kosmetyka. Zmienić zderzak i poszycia drzwi i znów będzie igła więc nie ma co płakac . Wszystko pod kontrolą. Na ten sezon auto będzie wyglądać cało z zewnątrz, i wnętrze będzie ogarnięte jednak nie będzie to szczyt tego jak bym chciał żeby wyglądało. Niestety finanse w tym roku będą uciekać gdzieś indziej. Ale mam nadzieje że się wrócą z górka którą wpakuje w auto
Co do stanu teraźniejszego auta to to jest kosmetyka. Zmienić zderzak i poszycia drzwi i znów będzie igła więc nie ma co płakac . Wszystko pod kontrolą. Na ten sezon auto będzie wyglądać cało z zewnątrz, i wnętrze będzie ogarnięte jednak nie będzie to szczyt tego jak bym chciał żeby wyglądało. Niestety finanse w tym roku będą uciekać gdzieś indziej. Ale mam nadzieje że się wrócą z górka którą wpakuje w auto
witka , żeby nie było że się nic nie dzieje...
jak widać coś tam się rzeźbi ... a dokładniej to
-przednie błotniki nowe i przeklepane żeby 20" lepiej wchodziło
-przedni zderzak lakierowany i już gotowy z obrysówkami i chromem bez dziur na rejerke
-tylny zderzak wygładzony z kwadratową rejestracją
-przednie światła wejdą ori bixeny
-tyle światła wzór jak z passata
-progi caractera wkońcu się nakleją na auto
-naklejki się zdrapią
i jakieś tam poprawki lakiernicze gdzie trzeba
Ogółem w przyszłym tygodniu golfik powinien wyjechać z warsztatu w specyfikacji na 2010r. W ciągu sezonu pewnie się troche pozmienia ale jednak główna bryła raczej taka już pozostanie na ten sezon. W założeniach przed sezonem miało być więcej akcentów jacka jednak nie mam na to teraz ani czasu, ani pieniędzy ponieważ staramy się ze znajomym rozkręcić jakiś biznesik mały a golf ma być doprowadzony do takiego stanu minimum żeby nie było wstydu na ulice wyjechać .
Pozdro
jak widać coś tam się rzeźbi ... a dokładniej to
-przednie błotniki nowe i przeklepane żeby 20" lepiej wchodziło
-przedni zderzak lakierowany i już gotowy z obrysówkami i chromem bez dziur na rejerke
-tylny zderzak wygładzony z kwadratową rejestracją
-przednie światła wejdą ori bixeny
-tyle światła wzór jak z passata
-progi caractera wkońcu się nakleją na auto
-naklejki się zdrapią
i jakieś tam poprawki lakiernicze gdzie trzeba
Ogółem w przyszłym tygodniu golfik powinien wyjechać z warsztatu w specyfikacji na 2010r. W ciągu sezonu pewnie się troche pozmienia ale jednak główna bryła raczej taka już pozostanie na ten sezon. W założeniach przed sezonem miało być więcej akcentów jacka jednak nie mam na to teraz ani czasu, ani pieniędzy ponieważ staramy się ze znajomym rozkręcić jakiś biznesik mały a golf ma być doprowadzony do takiego stanu minimum żeby nie było wstydu na ulice wyjechać .
Pozdro
pochwal sie pucharami jakimiś z Czech ??
Ostatnio zmieniony śr maja 05, 2010 18:47 przez DABLJU, łącznie zmieniany 1 raz.