[GOLF MK2] VR6 24v by TheBiSHoP
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MK2] VR6 by TheBiSHoP
jakaś profi sesja by się przydała a to nie sa koło od Kumana z vwzone?
Golf MK3-BYŁO
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=397052
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
- RafaelloW007
- Forum Master
on miał 5x100 a tu widze 4 dziuryaxel2000@op.pl pisze:a to nie sa koło od Kumana z vwzone
słusznie moje niedopatrzenie ale i tak kółka fajneRafaelloW007 pisze:on miał 5x100 a tu widze 4 dziury
Golf MK3-BYŁO
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
Rantów nie mam już od 1,5 roku =]tomatol pisze:Rant trzeba było zaklepać, czy nie obcierały?
Nie.axel1983 pisze:a to nie sa koło od Kumana z vwzone?
No właśnie =]RafaelloW007 pisze:on miał 5x100 a tu widze 4 dziury
Tak bardziej obrazowo
19.02.2012
Po długim zastoju kolejny i zarazem ostani brakujący element wyposażenia deski rozdzielczej. Audi Navigation Plus RNS-E - model z Audi A3 8P. Docięty i wpasowany. Gada z zegarami po CANie więc zamontowany bez żadnych Canadapterów itp. Jedyny problem do rozwiązania to znikający po sekundzie RDS na FISie ale komunikaty z nawigacji chodzą bezproblemowo. Byćmoże wina leży w zegarach które są troche hybrydą.
Po długim zastoju kolejny i zarazem ostani brakujący element wyposażenia deski rozdzielczej. Audi Navigation Plus RNS-E - model z Audi A3 8P. Docięty i wpasowany. Gada z zegarami po CANie więc zamontowany bez żadnych Canadapterów itp. Jedyny problem do rozwiązania to znikający po sekundzie RDS na FISie ale komunikaty z nawigacji chodzą bezproblemowo. Byćmoże wina leży w zegarach które są troche hybrydą.
TheBiSHoP, jest jeszcze jakiś bajer którego Ty nie masz w swoim MKII ??? (pomijając fakt iż, w ORI MKII nawet nigdy nie planowali takich rarytasów)
TheBiSHoP,
Wiedzialem , ze ogarniesz, mega to wyglada, byle do celu dobrze prowadzila heh Pozdro
Wiedzialem , ze ogarniesz, mega to wyglada, byle do celu dobrze prowadzila heh Pozdro
-
- Nowicjusz
Witam kolege świetny projekt golfik poprostu miodzio Mam pewne pytani od czego masz środek i czy były duże problemy żeby go wpasować, mam plan na wrzucenie kokpitu z IV do II i zastanawiam się czy probować sam, mam pewne doświadczenie z samochodami tj. z tego typu robota też. Czy to poprostu wymaga juz fachowej ręki i oddać do specjalistycznego warsztatu. I jeżeli się oprientujez to z jaki środek najlepiej pasuje ? Wielkie dzieki z góry za odpowiedź, a o takim giolfiku właśnie marze, tylko silnik mniejszy
26.04.2012
Wnętrze ciąg dalszy. Postanowiłem ogarnąć sufit i tradycyjnie do jego naprawy trzeba było użyć części z innych aut.
Lampka z SuperB'a otrzymała czerwone podświetlenie i zmieniła się w lampkę W8
Słoneczniki z lusterkami i podświetleniem, rączki i tylna lampka z Audi A3 8L
Lusterko wsteczne przyklejone do szyby także z A3
O ile tylna lampka i rączki nie rażą to słoneczniki i lampka mogłyby być ciemniejsze - coś się kiedyś pomyśli.
Wnętrze ciąg dalszy. Postanowiłem ogarnąć sufit i tradycyjnie do jego naprawy trzeba było użyć części z innych aut.
Lampka z SuperB'a otrzymała czerwone podświetlenie i zmieniła się w lampkę W8
Słoneczniki z lusterkami i podświetleniem, rączki i tylna lampka z Audi A3 8L
Lusterko wsteczne przyklejone do szyby także z A3
O ile tylna lampka i rączki nie rażą to słoneczniki i lampka mogłyby być ciemniejsze - coś się kiedyś pomyśli.
Carline'y w zeszłym roku się skończyły, a napięty budżet na ten rok nie pozwala ich teraz naprawić. Trzeba było więc kupić coś na ten sezon. Felga kompletnie bez szału wizualnie, ale jej rodowód jest prawidłowy.
Zender Challenge 7Jx17
ET niestety 35, a wszyscy znają moje podejście to tematu dystansów, adapterów itp wynalazków zrobionych z ch..... wie czego przez ch..... wie kogo, po pójsciu do kościoła, synagogi, meczetu zdecydowałem, że aby nie wyglądało to tak:
zakupiłem takie coś:
i teraz jest tak:
Zender Challenge 7Jx17
ET niestety 35, a wszyscy znają moje podejście to tematu dystansów, adapterów itp wynalazków zrobionych z ch..... wie czego przez ch..... wie kogo, po pójsciu do kościoła, synagogi, meczetu zdecydowałem, że aby nie wyglądało to tak:
zakupiłem takie coś:
i teraz jest tak:
- el Kozako
- Forum Master
Robisz z tego auta concept car nie zdziwił bym się jakbyś za niedługo z niego 400 konną hybrydę zrobił
chylę czoła
chylę czoła
R.I.P. CzarnyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
Nowy front
Lampy Corrado
Grill Rallye
Ze względów konstrukcyjnych brewka jest niezbędna
Front powstał w zasadzie przez impuls. Klary z ringami + oglądanie z Francem eBay'a z Rallye frontami i sprawdzenie zasobów części musiało się tak skończyć.
Jest to prawie efekt końcowy. Prawie bo grill który kupiłem ktoś tak potraktował farbami, że jest to nie do zdarcia, szlifowanie imalowanie powoduje ważenie się starych warst, paint removery, scansole zmywacze jedzą farbę razem z plasikiem. Wiec jeśli ktoś posiada ładny z zewnątrz grill od Rallye chętnie odkupię.
Lampy Corrado
Grill Rallye
Ze względów konstrukcyjnych brewka jest niezbędna
Front powstał w zasadzie przez impuls. Klary z ringami + oglądanie z Francem eBay'a z Rallye frontami i sprawdzenie zasobów części musiało się tak skończyć.
Jest to prawie efekt końcowy. Prawie bo grill który kupiłem ktoś tak potraktował farbami, że jest to nie do zdarcia, szlifowanie imalowanie powoduje ważenie się starych warst, paint removery, scansole zmywacze jedzą farbę razem z plasikiem. Wiec jeśli ktoś posiada ładny z zewnątrz grill od Rallye chętnie odkupię.