Kolejny czarny US by simon180
Moderator: G0 Karcio
- dan_25
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Kolejny czarny US by simon180
tak się składa że forum jest od tego by wyrażać swoje opinie pozytywne / negatywne więc ja takową wyraziłem w tym temacie i nikogo nią nie uraziłem tylko napisałem co mi się nie podoba [ a nie że jest kiepsko wykonane ] po czym ty w twoim poście zacząłeś się spinać i mnie obsmarowywać więc musiałem odreagować
ważne że koledze simon180 się podoba bo to przecież on tym jeździ a nie ja
pozdro
ważne że koledze simon180 się podoba bo to przecież on tym jeździ a nie ja
pozdro
MK III >> mój zielony dupoVWóz
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fucker
- "KAMELEON" BLACHARSTWO/LAKIERNICTWO
- Kontakt:
Każdemu się podobało co oglądał samochód na żywo, a było tych osób sporo.
Miejmy nadzieje, że nikogo więcej nie poniesie.
Mnie nie ma a widzę w temacie się dzieje. Mi nie pryesykadza krytyka. Na innym forum też są sami przeciwnicy. Ja mogę dodać tyle, że na żywo to bardzo ładnie wygląda. Ostatnio na zlocie było pare osób co specjalnie odwiedzili mnie żeby to zobaczyć i nikt nic złego nie powiedział. Zdjęcie nie oddaje efektu. A jak widać w tym projekcie nic nie pasuje do siebie,
też z wsystkich stron słyszę że kosz nie pasuje do stylu auta, ale za to jest indywidualny styl auta,
Fucker, Dzięki Ja jestem zadowolony z wykonanej pracy i ważne, że mi się podoba
też z wsystkich stron słyszę że kosz nie pasuje do stylu auta, ale za to jest indywidualny styl auta,
Fucker, Dzięki Ja jestem zadowolony z wykonanej pracy i ważne, że mi się podoba
To jest złudzenie wynikające z oświetlenia. W Nysie to oglądałem i muszę przyznać że w realu fajnie to wygląda.Fredi88 pisze:Tylne nadkole wyglada, jakby byla na nim plastikowa nakladka malowana w kolor
Ogólnie to wiele dróg prowadzi do celu. Lakieras u siebie użył do poszerzenia drugich błotników z innego golfa 3 i tak to wyglądało przed podkładem: .Fredi88 pisze:Oprocz tego kolega lakieras tez to przerabial... i wyglada jak ori a jednak nie spawal reperaturek z mk2
Jak widać jest to taka "smarkanina" kawałków (przód jest tak samo zrobiony), a wydaje mi się, że tutaj zależało obu stronom na jak najmniejszej ilości szpachli. Osobiści ja bym nie obwiniał Fucker'a, że wybrał taki sposób poszerzenia. Był on przecież zleceniobiorcą i wykonał to co sobie zleceniodawca zażyczył.
- Fucker
- "KAMELEON" BLACHARSTWO/LAKIERNICTWO
- Kontakt:
No to nie ma porównania.
Dla przykładu, u mnie to wyglądało tak
, czyli minimalnie szpachli w miejscu spawów.
Dla przykładu, u mnie to wyglądało tak
, czyli minimalnie szpachli w miejscu spawów.
Piekna Golfina
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 15&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Kozak furmanka, kozak foty
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
Zybi236, Jeszcze twoich kół by mi brakowało
Jeszcze kilka fotek na szybko zrobionych.
By
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/26 ... 722zm.jpg/]
Jeszcze kilka fotek na szybko zrobionych.
By
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/26 ... 722zm.jpg/]
konkretne mody, koło, gleba.. bajka normalnie na żywo pewnie jeszcze lepszy jest
jakieś plany są?
Pozdrawiam
jakieś plany są?
Pozdrawiam
Dziękuję Ktoś się jeszcze dokopał do tego tematu... Na pewno zmiana koła, bo prosiaki dawno sprzedane.Wesley pisze:konkretne mody, koło, gleba.. bajka normalnie na żywo pewnie jeszcze lepszy jest
jakieś plany są?
Pozdrawiam
szkoda bo wg mnie świetnie pasowałysimon180 pisze: Na pewno zmiana koła, bo prosiaki dawno sprzedane.
w coś konkretnego celujesz?