[GOLF MK2] - R32
Moderator: G0 Karcio
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Tak jak najbardziej, samochodzik regularnie pojawia sie na 1/4 mili narazie rekreacyjnie i pomalutku gromadzone są części pod BiT
Samochodzik dopracowywany jest pod względem NA, ale tylko na ten sezon
Samochodzik na najbliższych zawodach można będzie obejrzeć na "majówce", na imprezie której będziemy jednym ze sponsorów.
Samochodzik dopracowywany jest pod względem NA, ale tylko na ten sezon
Samochodzik na najbliższych zawodach można będzie obejrzeć na "majówce", na imprezie której będziemy jednym ze sponsorów.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
No właśnie, golf zajął 1 miejsce w klasie Profi Plus. W dieslu golf czany zakwalifikował się do półfianłu i w półfinale zrobiłem falstart. I niestety odpadłem i jest bez pucharu.
Gratuluje Ibizie z Compsportu, DGW i Golf srebrny który akurat przez mój błąd wskoczył na podium.
Dodatkowo udało się wygrać nagrodę pieniężna w postaci 500zł za jeden z lepszych czasów reakcji.
Ogólnie jestem zadowolony
Gratuluje Ibizie z Compsportu, DGW i Golf srebrny który akurat przez mój błąd wskoczył na podium.
Dodatkowo udało się wygrać nagrodę pieniężna w postaci 500zł za jeden z lepszych czasów reakcji.
Ogólnie jestem zadowolony
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
[GOLF MK2] - R32
Jakbyś miał ochotę, to zapraszam na zlot, link w podpisie
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- --Andree--
- Mały gagatek
Re: [GOLF MK2] - R32
Bardzo ciekawie przemyślany projekt . Tylko czekać na dalsze modyfikacje...
SPRZEDAM:
SILNIK AVB 1.9TDI PD; Napęd, zawieszenie,tunel i podłoga do SYNCRO; skrzynia GGU; SILN.1P-220zł; GŁOWICA 1Z; wszystkie części wtrysk 1.3 DIGIJET.