I tu przysłowiowy plusikalbert pisze:muody pisze:Ale ogółem nawet fajnie wygląda tylko zależy od gustów
WEDLUG OGLADAJACYCH AUTO W nYSIE NA ZYWO OPINIE BYLY TAKIE ..."HMMM NA ZYWO WYGLADA LEPIEJ NIZ NA ZDJECIACH"
[golf MK2] projekt by albert
Moderator: G0 Karcio
Re: [golf MK2] projekt by albert
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
muody pisze:I tu przysłowiowy plusikalbert pisze:muody pisze:Ale ogółem nawet fajnie wygląda tylko zależy od gustów
WEDLUG OGLADAJACYCH AUTO W nYSIE NA ZYWO OPINIE BYLY TAKIE ..."HMMM NA ZYWO WYGLADA LEPIEJ NIZ NA ZDJECIACH"
a ostatnio czarnuch dostal nawet wyroznienie na auto zlotu w kategorii mk2 na vwmanii [palacz]
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
dzieki Olo...i jakby to powiedziec...vicewersa :):):olozwirski pisze:Gratuluje wygranej!
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
ładny golfik i ten front jest kozak
KUPIĘ NIEBIESKIE WNĘTRZE WELUROWE DO GOLFA MK2 USA 3Drzwi.Jak ktoś coś ma to pisać na PW
- PIOTREK 86
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
... bedzie bedzie:P ale co inne:)albert pisze:mfa ma ))muody pisze:albert, MFA i TDI mu daj kierownicę zmień i logo VW mu na tył daj
tdi to zlo
bedzie vr6, ale to w przyszlym roku,
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=477830
dokladnie, bedzie ladnie zapierdzielal. coprawda nie vr ani nie tdi, ale chyba cos bardzo rozwojowego ))PIOTREK 86 pisze:... bedzie bedzie:P ale co inne:)albert pisze:mfa ma ))muody pisze:albert, MFA i TDI mu daj kierownicę zmień i logo VW mu na tył daj
tdi to zlo
bedzie vr6, ale to w przyszlym roku,
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
- konradzik81
- Ma gadane
- Kontakt:
no nie, nie TSI ale moc na poczatek wyjsciowo ma 150kmmuody pisze:jakieś TSI
jak stary pomoze to na wiosne bedzie smigal ))
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
- Grochu MK3
- Ma gadane
nooo Albercik.. autko piękne a co do silnika to tak jak koledzy wyżej pisali to pewnie 1.8T Widzimy sie u nas na rozpoczęciu pozdraVWiam
- barteKKK03
- V.I.P.
Witam w Zaawansowanych... przebudowa kompleksowa i spójna... teraz czekamy jeszcze na silnik
Gofer jest booski, fajnie by było jakby każdy projekt na forum miał taki poziom zaawansowania jak twój. Szerokości życzę;)
dzieki za mile slowo, oczywiscie wszystko jest robione na tyle na ile mnie stac, i ciagnie sie to juz 4 rok...ale z roku na rok konsekwentnie plany sa realizowane ))xXsilasXx pisze:Gofer jest booski, fajnie by było jakby każdy projekt na forum miał taki poziom zaawansowania jak twój. Szerokości życzę;)
golf w tym roku bedzie nie dosc ze ladny to jeszcze szybki )
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
Na twoim miejscu pchał bym tam klekota. Według mnie inny silnik do tych aut nie pasuje no ewentualnie ten vr6.