[MK4] .:R line
Moderator: G0 Karcio
w 115 masz jarzmo zintegrowane ze zwrotnicą, więc raczej i tak będziesz musiał zmienić na te ze 130/150
co do adapterów, tak z ciekawości spytam - cena? brembosze to z prosiaka tylne?
co do adapterów, tak z ciekawości spytam - cena? brembosze to z prosiaka tylne?
s0unD, te adaptery były oryginalne pod te zaciski. Możesz zorientować się w serwisie jak wygląda cena albo ostatecznie u kogoś dorobić z czegoś porządnego. Z tego co pamiętam jeszcze w 115 są zwrotnice zespolone, powyżej 115 są już jarzma właśnie osobno. Jedną taką lewą zwrotnice jak i kilka innych części z niego posiadam jak by ktoś potrzebował niedługo może powrzucam. Szczegóły na PW.
miskieusz, te hamulce to oryginalny komplet z Leona I Cupry R, tarcze i klocki oryginalne kupione w serwisie, komplet do sprzedania obecnie, szczegóły na PW.
miskieusz, te hamulce to oryginalny komplet z Leona I Cupry R, tarcze i klocki oryginalne kupione w serwisie, komplet do sprzedania obecnie, szczegóły na PW.
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mam nadzieję ze właściciel się nie obrazi za foto które ostatnio znalazłem
Ostatnio zmieniony wt mar 12, 2013 18:11 przez pavo71, łącznie zmieniany 1 raz.
Ad4m3k, z tego co wiem to Diagi, już dość dawno temu pożegnał się z MKIV, a obecnie modzi siakiegoś innego kompakta z grupy VAG (ale to już niech sam się wypowie)
Witam, tak, cisza ponieważ samochodu już nie ma, został rozprzedany na części. Dziękuję za wszystkie komentarze. Temat można przenieść do projektów zakończonych.
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
Super był projekt. Gratuluję na koniec
Do tej pory żałuję że nie kupiłem od Ciebie zderzaka tylniego
Do tej pory żałuję że nie kupiłem od Ciebie zderzaka tylniego