Golf V GTI 2005 22.000zł Grójec
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witam,
wpadł mi w oko ten egzemplarz.
Facet kupił go w Markach na początku grudnia, sprzedaje po trzech miesiącach, niby zmieniła mu sie sytuacja.
Co myślicie?
Zna ktoś ten samochód?
https://www.olx.pl/oferta/vw-golf-v-5-g ... 1737354222" onclick="window.open(this.href);return false;
wpadł mi w oko ten egzemplarz.
Facet kupił go w Markach na początku grudnia, sprzedaje po trzech miesiącach, niby zmieniła mu sie sytuacja.
Co myślicie?
Zna ktoś ten samochód?
https://www.olx.pl/oferta/vw-golf-v-5-g ... 1737354222" onclick="window.open(this.href);return false;
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
Dostałem info od poprzedniego właściciela samochodu, samochod był bity z tylu , brakuje skali na mierniku. Uderzony prawy przód, środek sredni.
Silnikowo jest dobrze, kwity na przebieg są itp
Generalnie jechac ogladać.
Silnikowo jest dobrze, kwity na przebieg są itp
Generalnie jechac ogladać.
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Golf V GTI 2005 22.000zł Grójec
Ja bym odpuścił, kto normalny szuka 3 drzwiowego Golfa a po 3 miesiącach okazuje się że jednak za mały i musi być większe auto i szuka że co?? Passata B5 z 97 roku
Jeszcze rozumiem B6/B7 a nie auto które powstało 20 lat temu. Ponadto cena..za 20 tys to może 2,0 FSI albo 1,9 tdi a nie 300 konne GTI, nawet seryjne GTI 200 koni z 2004 jest nie do kupienia zdrowe.
Do tego dołóż bolączki silnika TFSI + skrzynka DSG (czyli odpowiednio DV, popychacz, nagar + wariator rozrządu + naprawa DSG) i może w 35 tys się zmieścisz.
Jak chcesz koniecznie to obejrzyj ale po samym sprawdzeniu lakieru oraz mechaniki pewnie odechce Ci się nim nawet przejechać obawiam się.
Ja bym odpuścił mega podejrzany.
I jeszcze jedno obejrzyj ilość wyświetleń 7 tys..to auto jakby było takie super zniknęło by w dwa dni, bo cena niska, za tyle to nawet Leona 1 Cupry R się nie dostanie.
Poszukaj lepiej czegoś normalnego
Jeszcze rozumiem B6/B7 a nie auto które powstało 20 lat temu. Ponadto cena..za 20 tys to może 2,0 FSI albo 1,9 tdi a nie 300 konne GTI, nawet seryjne GTI 200 koni z 2004 jest nie do kupienia zdrowe.
Do tego dołóż bolączki silnika TFSI + skrzynka DSG (czyli odpowiednio DV, popychacz, nagar + wariator rozrządu + naprawa DSG) i może w 35 tys się zmieścisz.
Jak chcesz koniecznie to obejrzyj ale po samym sprawdzeniu lakieru oraz mechaniki pewnie odechce Ci się nim nawet przejechać obawiam się.
Ja bym odpuścił mega podejrzany.
I jeszcze jedno obejrzyj ilość wyświetleń 7 tys..to auto jakby było takie super zniknęło by w dwa dni, bo cena niska, za tyle to nawet Leona 1 Cupry R się nie dostanie.
Poszukaj lepiej czegoś normalnego
-
- Mały gagatek
Ten Golf to przechodzi z rąk do rąk w dość szybkim tempie - to już będzie co najmniej 3 właściciel od 2016r.
Mocy na pewno nie ma takiej jak deklaruje sprzedawca, wcześniej miał nawet niby 300KM
To będzie taki ulep moim zdaniem, choć cena może być adekwatna do stanu. W zeszłym roku stał nawet ponad 30tysi.
Mocy na pewno nie ma takiej jak deklaruje sprzedawca, wcześniej miał nawet niby 300KM
To będzie taki ulep moim zdaniem, choć cena może być adekwatna do stanu. W zeszłym roku stał nawet ponad 30tysi.
-
- VW Baron
- Kontakt:
To ogłoszenie jest nieaktualne.
...
czyli jednak ktoś się zdecydował na zakup zabawki
...
czyli jednak ktoś się zdecydował na zakup zabawki
Nikt się nie zdecydował. Auto jest wystawione ponownie.
Cena w górę, moc w dół.
https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-go ... lMjZk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oglądałem kiedyś na prośbę kolegi, może coś się zmieniło. Wówczas było tak...
Właściciel palący - w środku smród. Poza zapachem fajek środek nawet ok, niezniszczony.
Przebieg niby ori, tego nie kwestionuje, ale kierownica trochę wytarta w 2-3 miejscach jak na 132 tys. km.
Na dołkach słychać coś w tylnym zawieszeniu.
Przy ostrzejszym hamowaniu na nierównościach - dziwny dźwięk prawy przód.
Hamulce przód i tył śmieć. Teraz niby nowy przód zimmermann.
Wydech urywa łeb, ciężko rozmawiać podczas jazdy, pasażer z tyłu nie słyszy nic prócz buczenia.
Ponoć nie ma środkowego tylko rura.
Przód słabo spasowany, zwłaszcza prawy przód.
Lampy zwykłe, włożony zestaw hid.
Na przednim grilu odpryski i przebija od spodu jakiś kolor turkusowy.
Spasowanie tył również pozostawia do życzenia, lampy jakby wystawały poza karoserię.
Klapa bagażnika w ogóle nie pasowała do całości, odstawała, cała matowa, jakby zszedł bezbarwny.
W bagażniku, we wnęce zapasówki powódź (koła zapasowego brak).
Sprzedawca mówił, że to wina gumowej zaślepki.
Gó..o prawda. Woda leciała spod bocznej tapicerki po obu stronach, z rogów bagażnika.
Co do skrzyni dsg to było ok, nie miałem zastrzeżeń.
Moc? Było niby 280km, potem 260 a teraz już tylko 200? Przyśpieszenie ok, ale bez szału (mam arl 200+).
Dawał ostro wysoko po obrotach, wtedy to jechało. Drogi po okolicy dziura na dziurze, a gość jechał jak po..b. Żadne ubytki w drodze i poboczach nie straszne. Styl jazdy, tragedia...
To tyle.
Cena w górę, moc w dół.
https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-go ... lMjZk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oglądałem kiedyś na prośbę kolegi, może coś się zmieniło. Wówczas było tak...
Właściciel palący - w środku smród. Poza zapachem fajek środek nawet ok, niezniszczony.
Przebieg niby ori, tego nie kwestionuje, ale kierownica trochę wytarta w 2-3 miejscach jak na 132 tys. km.
Na dołkach słychać coś w tylnym zawieszeniu.
Przy ostrzejszym hamowaniu na nierównościach - dziwny dźwięk prawy przód.
Hamulce przód i tył śmieć. Teraz niby nowy przód zimmermann.
Wydech urywa łeb, ciężko rozmawiać podczas jazdy, pasażer z tyłu nie słyszy nic prócz buczenia.
Ponoć nie ma środkowego tylko rura.
Przód słabo spasowany, zwłaszcza prawy przód.
Lampy zwykłe, włożony zestaw hid.
Na przednim grilu odpryski i przebija od spodu jakiś kolor turkusowy.
Spasowanie tył również pozostawia do życzenia, lampy jakby wystawały poza karoserię.
Klapa bagażnika w ogóle nie pasowała do całości, odstawała, cała matowa, jakby zszedł bezbarwny.
W bagażniku, we wnęce zapasówki powódź (koła zapasowego brak).
Sprzedawca mówił, że to wina gumowej zaślepki.
Gó..o prawda. Woda leciała spod bocznej tapicerki po obu stronach, z rogów bagażnika.
Co do skrzyni dsg to było ok, nie miałem zastrzeżeń.
Moc? Było niby 280km, potem 260 a teraz już tylko 200? Przyśpieszenie ok, ale bez szału (mam arl 200+).
Dawał ostro wysoko po obrotach, wtedy to jechało. Drogi po okolicy dziura na dziurze, a gość jechał jak po..b. Żadne ubytki w drodze i poboczach nie straszne. Styl jazdy, tragedia...
To tyle.
GTB...
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Golf V GTI 2005 22.000zł Grójec
-michau- pisze:b Wówczas było tak...b.
dla potomnych kilka fotek